-

WooCommerce, Shopify, Magento of Shopware: hoe kies je het juiste e-commerceplatform?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Welk platform past bij jouw e-commerce-organisatie? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen en waar moet je op letten bij de selectie?

Het lijkt wel of vrijwel iedere e-commerce-organisatie bezig is met replatforming. Dit komt allereerst door de end-of-life van Magento 1, waardoor webshops op zoek gingen naar een vervanger. Maar ook de coronacrisis zorgde ervoor dat er meer gas gegeven moest worden met e-commerce-platforms.

Technisch e-commerce consultant Sander Mangel gidst je in deze video door de voor- en nadelen van de verschillende type platformen en de laatste technologische ontwikkelingen. Met de toenemende technologische mogelijkheden is het namelijk steeds moeilijker navigeren in het e-commerce platform-landschap. Na het kijken van deze video weet je welk type platform werkt in welke situatie.

Spreker: Sander Mangel (Technical Ecommerce Consultant bij Open Commerce Agency)

Collectie: Ecommerce platforms 2021

Host: Krijn Schuurman

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond