-

Zo maak je CRO effectiever met Growth Hacking

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Als CRO-specialist ligt de focus op conversies. Maar eigenlijk heeft de complete klantreis je aandacht nodig. Dat kan met Growth Hacking.

Het CRO-vak is volwassen geworden, maar grote delen van de customer journey spelen zich buiten de invloedsfeer van de CRO-specialist af. En toch is conversie het doel van de hele klantreis.

Thomas van de Berg is Customer Journey Manager bij Centraal Beheer en past Growth Hacking toe om de effectiviteit van CRO-programma’s te verbeteren. Van der Berg was eerst UX-specialist, werd daarna CRO-man en vervolgens Growth Hacker. In deze Talk legt hij uit hoe hij binnen Centraal Beheer deze rollen combineert om klantreizen te verbeteren en nieuwe diensten te laten groeien. Met tips en zes verbeteringen die je direct kunt toepassen.

Host: Maurice Beerthuyzen (oprichter Nummer Negen)

Spreker: Thomas van de Berg (Customer Journey Manager, Centraal Beheer)

Collectie: Emerce Conversion 2020

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond