Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - GLS

GLS breidt intenationale bezorgservice uit

De pakketdienst GLS heeft de internationale FlexDeliveryService uitgebreid naar in totaal twaalf landen. Met deze service worden internetshoppers overal op de hoogte gebracht van de geplande aflevering en kunnen ze zelf beslissen waar en wanneer zij hun pakket in ontvangst nemen – ongeacht het land waar de bestelling is geplaatst.

  • Resultaten onderzoek - Thinkwise

QSM: Thinkwise scoort hoog op productiviteit, beheersbaarheid en kwaliteit van IT-projecten

Thinkwise, de maker van een nieuwe generatie bedrijfssoftware, is onder de loep genomen door QSM, een internationale, onafhankelijke autoriteit op het gebied van kwantitatief software-management. Acht grote ERP-softwareprojecten van Thinkwise werden beoordeeld op productiviteit, beheersbaarheid en kwaliteit. Op al deze punten scoort het bedrijf ver boven het marktgemiddelde.

  • Award gewonnen of genomineerd - SAS

SAS, Finaps en UMC Utrecht creëren ‘Best Health Innovation’ tijdens Dutch Hacking Health 2017

Hixalizer, een nieuw gecreëerde toepassing van een team met data-, en healthcare-specialisten van SAS, Finaps en UMC Utrecht, is door de jury van Dutch Hacking Health tot ‘Best Health Innovation’ uitgeroepen. Hixalizer maakt het registratieproces van diagnoses van patiënten efficiënter waardoor artsen tijdens een consult meer tijd overhouden voor de patiënt. Ook is de registratie van betere kwaliteit en zijn diagnoses beter doorzoekbaar.

  • Overig nieuws - Dow e.a.

Samenwerking maakt chemie-ketenpartners innovatief

Tijdens de overhandiging van de Handreiking heldere afspraken, werd duidelijk dat de roep om meer veiligheid bij zowel opdrachtgever Dow Benelux als bij opdrachtnemer Mourik Services tot slimme ideeën leidt, bijvoorbeeld tot werken met augmented reality.

  • Nieuwe campagne - Webhelp

De uitdaging van meertalig klantcontact

Klantcontact in meerdere talen is booming. Netflix breidt haar customer support center in Amsterdam uit naar 400 meertalige adviseurs en Uber kondigt de bundeling van haar klantenservice voor 25 landen in Marokko aan. Het bewijs dat meertalige klantadviseurs enorm gewaardeerd worden.

  • Overig nieuws - MediaMaze

Gerechtshof Den Haag: Vergeetrecht voor veroordeelden

Het Gerechtshof Den Haag heeft in een vandaag gepubliceerde uitspraak het verbod op verwerking van ‘bijzondere persoonsgegevens’ in Google, zoals strafrechtelijke persoonsgegevens, bekrachtigd. Met deze uitspraak wordt het eenvoudiger om berichten over veroordelingen te laten blokkeren in de zoekmachine. Maar het Hof heeft nog wel een achterdeur ingebouwd om verzoeken van de ergste criminelen af te kunnen wijzen.

  • Movers & Shakers - Essent

Stella Brenninkmeijer nieuwe Directeur Marketing bij Essent

Stella Brenninkmeijer wordt per 1 juni de nieuwe directeur Marketing Development van Essent. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de diverse merken, producten en diensten met als inzet om het leven van klanten duurzamer, gemakkelijker en comfortabeler te maken. Ook gaat zij verder inhoud geven aan de ambitie van Essent om het leidende digitale energiebedrijf van Nederland te zijn.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - TOMRA

TOMRA introduceert statiegeldautomaat voor mobiele telefoons

TOMRA lanceert de ‘Ecosave’, een automaat voor inname van mobiele telefoons en andere producten zoals inktcartridges. TOMRA is hiermee klaar voor de toekomst, mocht er statiegeld geheven worden op mobiele telefoons. Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Sharon Dijksma, laat momenteel onderzoeken of consumenten door middel van statiegeld gestimuleerd worden om mobiele telefoons te recyclen.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Citrix

Citrix onthult innovaties voor het werk van de toekomst tijdens Citrix Synergy

Organisaties die het volle potentieel van hun mensen inzetten stimuleren zakelijk succes en dragen daarmee bij aan het werk van de toekomst. Volgens een recent onderzoek van Oxford Economic Research presteren executives die virtueel werken en mobiele bedrijfsstrategieën ondersteunen beter dan hun collega’s op gebied van bedrijfsstatistieken – denk daarbij aan hogere omzetgroei, hogere winst, lagere kosten, hoger personeelsbehoud en betere klanttevredenheid1. Om bedrijven te helpen bij het nastreven van transformationele prestaties en hogere betrokkenheid van werknemers, kondigt Citrix tijdens Citrix Synergy een nieuw aanbod van beveiligde digitale werkomgevingen aan, om het werk van de toekomst (the future of work) te versterken, zodat klanten opnieuw kunnen onderzoeken waar en hoe hun werk plaatsvindt en welke gerelateerde ‘dingen’ een rol spelen.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - AllSolutions

Nieuwe bedrijfssoftware AllSolutions is volledig open platform

Met de lancering van AllSolutions12 profileert softwarebedrijf AllSolutions zich nadrukkelijk als ‘open platform’. Voor gebruikers van AllSolutions is het nu zeer eenvoudig om, zonder te programmeren, moeiteloos data met het platform uit te wisselen.