Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Movers & Shakers - Tele2

Leslie Hogeveen joins Leadership team Tele2 Netherlands

Tele2 Netherlands will appoint Leslie Hogeveen as Managing Director to further build Tele2′s Consumer Mobile ambitions, starting his new role on July 1st. He will be part of the Dutch Leadership team and will work for CEO Jon James. Leslie has most recently been Head of Marketing & E-commerce at online bank Knab.

  • Evenement - Digital Society Hub

Digital Society Hub & 5G Lab: meer kennis voor digitalisering in de regio

De Digital Society Hub van de Hanzehogeschool Groningen en het 5G Lab van 5Groningen, project van de Economic Board Groningen, houden op 28 juni gezamenlijk een spectaculaire opening. Een hologram geeft de bezoekers een blik op de digitale toekomst, een LED-scherm verbeeldt de mogelijkheden van razendsnel internet en deskundigen praten met elkaar over de technologische toekomst. De opening vindt plaats om 15.30 uur op het terrein van EnTranCe.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - 2xCeed

2xCeed introduceert MARKETEER ON DEMAND

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer maar is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan is 2xCeed de oplossing. 2xCeed treedt op als marketingafdeling voor diverse bedrijven. Het voordeel is dat je per maand een aantal uren afstemt en zij dit invullen met de beste specialisten per kanaal. Dat is voor een marketeer in dienstverband praktisch niet te doen. De diversiteit aan online mogelijkheden is voor een heel team al een uitdaging. Laat staan voor één marketeer, en helemaal als de functie parttime wordt ingevuld.

  • Award gewonnen of genomineerd - STZ

PIJN app OLVG winnaar STZ-innovatiechallenge 2017

Van de 28 inzendingen voor de STZ-innovatiechallenge is de STZ-innovatie award tijdens de STZ themamiddag die in het teken stond van de kracht van de samenwerking tussen 26 topklinische opleidingsziekenhuizen, gewonnen door de PIJN app van het OLVG

  • Financiele cijfers onderneming of organisatie - Mediahuis

Mediahuis krijgt nieuwe dimensie door overname TMG

Met de overname van Telegraaf Media Groep (TMG) en de inbreng van VP Exploitatie als derde aandeelhouder zet Mediahuis een grote stap in de ingeslagen groeistrategie. Mediahuis heeft de afgelopen vier jaar zijn omvang bijna verdrievoudigd en is uitgegroeid tot een toonaangevende multimediale groep in Nederland en België. De groep beschikt over de middelen en het talent voor de groei en digitale transformatie van het bedrijf.

  • Overig nieuws - Sogeti

Hogeschool Utrecht wint ProjectB challenge met VR spel waarmee rolstoelgebruikers verantwoord kunnen sporten

Tijdens de Awards Night van 22 juni 2017 in Amsterdam heeft Hogeschool Utrecht de ProjectB Challenge juryprijs ontvangen. Een team van vier informaticastudenten heeft deze award gekregen voor de ontwikkeling van een virtual reality spel waarmee rolstoelgebruikers verantwoord kunnen sporten. Mensen in een rolstoel kunnen via een blik door de virtual reality bril en een bewegingsscanner een bal in een bepaalde richting slaan, ballonnen hooghouden of bijvoorbeeld ballen ontwijken. Nooit eerder is een dergelijk spel ontwikkeld specifiek voor rolstoelgebruikers en in samenwerking met fysiotherapeuten en informaticastudenten. Dat terwijl de behoefte aan verantwoord bewegen groot is om gezondheid en spierontwikkeling van rolstoelgebruikers te bevorderen. Voor de jury was dit een belangrijke motivatie voor de toekenning van de inmiddels derde ProjectB Challenge award aan het Utrechtse studententeam.

  • Overig nieuws - HSO

CHE en HSO tekenen voor samenwerking

Microsoft Solution Integrator HSO en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben hun samenwerking op het gebied van opleiding en innovatie met de ondertekening van een Letter of Intent geformaliseerd. Directeur HSO Nederland Jan Koedijk en CHE-Directeur Janneke Louisa zetten dinsdag 20 juni namens beide organisaties hun handtekening. HSO is de eerste van een groep (IT-)bedrijven waarmee de CHE de samenwerking op deze wijze vast heeft gelegd.

  • Overig nieuws - PortXL

Havenbedrijf Rotterdam contracteert vier start-ups PortX

Het Havenbedrijf Rotterdam gaat de samenwerking aan met vier start-ups voor de ontwikkeling van even zoveel innovatieve projecten. Samen met zes andere starters doorliepen deze ondernemingen het programma van de havengerelateerde accelerator PortXL en presenteerden gisteren hun resultaten tijdens ‘Shakedown’.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - ASUS Benelux

ZenFone Zoom S binnenkort verkrijgbaar in Benelux

De nieuwste smartphone van ASUS, de ZenFone Zoom S, zal binnenkort verkrijgbaar zijn. Deze superdunne en lichte 5,5 inch smartphone is speciaal ontworpen voor fotografie en is daarom uitgerust met een dual-camera-systeem. Bovendien heeft hij een krachtige 5000mAh batterij, waardoor de telefoon tot twee dagen mee kan gaan met één keer opladen. Pre-orders kunnen vanaf nu geplaatst worden.

  • Award gewonnen of genomineerd - HPE

Hewlett Packard Enterprise reikt Partner Awards uit tijdens Reimagine

AOC, één van de toonaangevende merken in de monitorenmarkt wereldwijd, kondigt vandaag aan dat twee nieuwe gebogen AGON gaming monitoren, de AG322QCX en AG272FCX, vanaf nu verkrijgbaar zijn. De AG322QCX is een monitor van 31,5 inch met QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels) en de AG272FCX is een monitor van 27 inch met Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels). Beide schermen hebben e