Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kun je jouw persberichten over overnames, lancering websites of gewonnen awards plaatsen. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Award gewonnen of genomineerd - Perplex

Perplex wint opnieuw op Umbraco CodeGarden ‘18

Op het jaarlijkse internationale Umbraco congres CodeGarden is Perplex een grote prijswinnaar. Dit jaar zijn er op het festival in Odense in Denemarken maar liefst 2 MVP’s binnen Perplex benoemd. Daarbij is Perplex één keer genomineerd en mocht ze twee awards in ontvangst nemen. Codegarden is hét internationale festival voor de community van het open source .NET content managment systeem (CMS) Umbraco.

  • Nieuwe campagne - BNR

BNR organiseert eerste landelijke podcast awards

BNR Nieuwsradio organiseert in september 2018 de allereerste Dutch Podcast Awards. Het zijn de eerste publieksprijzen voor podcasts in Nederland. Het is volgens het radiostation tijd dat de explosieve groei van het fenomeen podcasting nog een stap verder wordt gebracht. En dat de vele pareltjes van podcasts, gemaakt door diverse makers in heel Nederland, geëerd worden.

  • Resultaten onderzoek - FNKE

Grootste ergernis millennials: in de wacht staan en slecht vindbare informatie

Uit onderzoek naar de grootste ongemakken in service blijkt dat een ruime meerderheid van de millennials een hekel heeft aan in de wacht staan. Dienstverleners moeten snelle en overzichtelijke digitale service bieden aan de veeleisende millennial. Niet alleen het wachten op antwoord, ook het slecht kunnen vinden van de juiste informatie staat in de top

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Samsung

Smartphone gerepareerd terwijl je wacht

Vandaag opent Samsung een Service Center in Rotterdam. Je kunt hier terecht voor reparaties van je Samsung smartphone of tablet. Terwijl je wacht óf winkelt zorgen de technici ervoor dat je toestel weer werkt.

  • Lancering website - Estimated

Nederlandse nieuwssite voor de app-industrie gelanceerd

Na maandenlang hard werken is vandaag Estimated.nl, een nieuwssite voor de app-industrie, officieel gelanceerd. Op de website zullen bezoekers het laatste nieuws vinden over Android en iOS uit binnen- en buitenland dat zich specifiek richt op de app-industrie. Daarmee is Estimated de enige nieuwssite in Nederland die zicht hier specifiek op richt. Daar zal het echter niet bij blijven, want plannen om door te groeien zijn er ook al.

  • Resultaten onderzoek - Adobe

Onderzoek Adobe: impact van online formulieren op klantreis onderschat

Amsterdam, 25 mei 2018 – Er valt nog heel wat te verbeteren aan online formulieren op websites. Dat blijkt uit een onderzoek van Adobe onder ruim 1.000 consumenten in Nederland en België, uitgevoerd door Motivaction. De interactie tussen consumenten en bedrijven verloopt steeds meer online en in de meeste gevallen krijgen consumenten ergens in hun […]

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - ESL Benelux

ESL Benelux lanceert twee nieuwe Player Unkown Battlegrounds-competities

ESL Benelux, onderdeel van ‘s werelds grootste en toonaangevende esports-organisatie Turtle Entertainment, lanceert twee nieuwe Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG)-competities in de Benelux. Aanleiding hiervoor is de immens populaire Battle Royale-spelmodus. Vanaf vandaag start de ‘PUBG Duo Community Cup Benelux’ en vanaf morgen gaat de ‘PUBG Squad Proving Grounds Tournament Benelux’ van start. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - VICELAND

VICELAND vanaf 18 juli ook te zien bij KPN

VICELAND, de tv-zender van VICE, breidt haar distributie in Nederland uit en is vanaf 18 juli ook bij KPN te zien op kanaal 37. De zender voor jonge mensen lanceerde vorig voorjaar op Ziggo (kanaal 26) en is sinds kort ook beschikbaar voor Caiway abonnees (kanaal 22).

  • Nieuwe klant - Genesys

Nationale Postcode Loterij kiest voor PureCloud van Genesys

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij) hebben gekozen voor het cloud communicatieplatform PureCloud van Genesys (www.genesys.com), wereldwijd marktleider in omnichannel-oplossingen voor customer experience en contact centers. Deze PureCloud omgeving wordt geleverd en geïmplementeerd door Genesys Partner Cloudoe.

  • Award gewonnen of genomineerd - Camptoo

Camptoo in Top 25 Europa

Camptoo is uitgeroepen tot een van de 30 snelst groeiende techbedrijven van Europa. Dat werd gisteravond bekendgemaakt door Adyen en TNW, tijdens The Next Web Conference in Amsterdam. Het online deelplatform voor campers en caravans maakte de afgelopen twee jaar een groei door van 2175%, goed voor een 16e plaats in de Europese Top 30.