Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - KPN

De Samsung Galaxy S8 vandaag onthuld

Samsung onthulde vandaag in Londen en New York de Samsung Galaxy S8 en S8+. De nieuwste Samsung toestellen zijn vanaf nu online en via de klantenservice te bestellen bij KPN. Vanaf 30 maart kunnen klanten voor hun bestelling ook terecht bij alle KPN-winkels.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Citrix

Samenwerking Citrix en Samsung: desktopervaring op de Samsung Galaxy S8 met Samsung DeX

Steeds meer bedrijven omarmen mobiele bedrijfsstrategieën. Steeds meer mensen zijn daardoor onderweg met verschillende devices. Met de introductie van Samsung DeX wil Samsung deze bedrijven helpen de efficiëntie te verhogen en bedrijfskosten te reduceren. In combinatie met Citrix Receiver, verandert de nieuwe Samsung Galaxy S8 in een desktopomgeving met een geoptimaliseerde gebruikersomgeving voor multitasking met toetsenbord- en muisondersteuning, mogelijkheid tot het aanpassen van de venstergrootte, taakbalk pop-up meldingen en veel meer.

  • Award gewonnen of genomineerd - CWI

Cryptograaf Ronald Cramer ontvangt ERC Advanced Grant

Cryptograaf Ronald Cramer ontvangt in maart een ERC Advanced Grant van 2,5 miljoen euro voor zijn project ‘Algebraic Methods for Stronger Crypto’. Sinds 2004 leidt hij de Cryptology Research groep van het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) in Amsterdam en is hij als hoogleraar aan het Mathematisch Instituut van de Universiteit Leiden verbonden. De European Research Council (ERC) kent deze meest prestigieuze persoonsgebonden beurzen toe aan excellente, gerenommeerde wetenschappers met nieuwe ideeën voor risicovol grensverleggend onderzoek dat impact heeft op zowel de wetenschap als de samenleving. Met de beurs kunnen vijf jaar lang extra onderzoekslijnen worden opgezet.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - MMD

Philips brengt veelzijdige monitor met Ultra Wide Color-technologie op de markt

MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt vandaag de Philips 276E8FJAB aan. De veelzijdige monitor van 27 inch met een Quad HD-resolutie (2560 x 1440 pixels) is bedoeld voor thuisgebruikers die een elegante monitor zoeken met goede prestaties. Het scherm is dan ook uitermate geschikt voor het checken van social media, kantoorwerk, het bewerken en produceren van video’s, het streamen van multimedia en videocalls met vrienden en familie.

  • Resultaten onderzoek - Carbon Black

Non-malware aanvallen groter risico dan reguliere malware volgens 93% security professionals

en overgrote meerderheid van de cybersecurity professionals (93%) beschouwt non-malware aanvallen als een grotere bedreiging voor organisaties dan reguliere malware. Dat blijkt uit internationaal onderzoek van Carbon Black, leverancier van next-generation endpoint security-oplossingen, onder meer dan 400 security professionals. De resultaten van dit onderzoek, “Beyond the Hype”, zijn vandaag in Utrecht gepresenteerd.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - ASUS Benelux

ASUS lanceert ASUSPRO B9440

ASUS lanceert vandaag de ASUSPRO B9440, een 14″ zakelijke notebook die speciaal is ontworpen voor professionals die veel onderweg zijn. De B9440 heeft een ultracompact design waardoor hij past in een chassis dat je bij een 13” notebook zou verwachten. Hij weegt maar 1 kg en is daarmee ’s werelds lichtste zakelijke 14″ notebook.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Flashtalking

Flashtalking presenteert geavanceerde dynamic video-toolkit

Flashtalking, het toonaangevende en onafhankelijke platform voor innovatieve advertentietechnieken en -oplossingen, presenteert een uitgebreide cross-screen creative toolkit voor dynamic video-adverteerders. Dit pakket sluit aan bij de groeiende marktbehoefte aan direct toepasbare applicaties op het gebied van data-driven, cross-screen video advertising. De toolkit verenigt de meest geavanceerde oplossingen die op dit moment en op dit gebied voorhanden zijn.

  • Sigmax

Sigmax lost met IoT Solutions zakelijke vraagstukken op vanuit aantoonbare expertise

Sigmax, leverancier van innovatieve mobiele oplossingen en ICT infrastructuren, breidt zijn dienstportfolio uit met IoT Solutions. De bestaande kennis in het bedrijf rond ‘Internet of Things’ wordt verenigd binnen deze expertise. Dat is een logisch gevolg van trends in de markt die wijzen op een toenemende invloed van met internet verbonden apparaten en sensoren in zakelijke toepassingen. Om op een succesvolle manier trajecten te doorlopen, combineert Sigmax met IoT Solutions benodigde ervaring met connectiviteit van componenten. IoT Solutions maakt gebruik van verschillende bestaande Sigmax expertises. Door de samengestelde aard van IoT-oplossingen en de lengte van IoT-waardeketens, is samenwerking met diverse technische partners een natuurlijk gevolg.