Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Nieuwe campagne - Werkspot

Werkspot wil met nieuwe campagne ‘vak-klant’ bereiken

Het tekort aan vakmannen is al maanden in het nieuws. Ook Werkspot heeft hier last van, voor Marketing is het een grote uitdaging om in deze markt vakmannen aan het platform te binden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat vakmannen gefrustreerd zijn over de manier waarop consumenten online een vakman zoeken. Slecht omschreven opdrachten, geen idee met welk budget ze rekening moeten houden, of meer behoefte aan prijsinformatie dan aan een vakman. Werkspot pakt deze frustratie aan met haar nieuwe campagne, om zo serieuze vak-klanten te creëren en vakmannen betere opdrachten te bieden.

  • Mobly

Mobly sluit strategisch partnerschap met Amodo om een connected automotive en mobiliteitsplatform te lanceren in België

Mobly gelooft in zijn missie om mensen mobieler te maken met slimme mobiliteitsoplossingen. Vandaag neemt Mobly hiervoor de eerste stap. Met de Mobly mobiele applicatie krijgen bestuurders toegang tot een set van ondersteunende diensten zoals proactieve meldingen van technische defecten, crash alert en pechverhelping op aanvraag. In de toekomst streeft Mobly ernaar deze diensten verder uit te breiden door middel van partnerschappen met andere leveranciers.

  • Nieuwe samenwerking - Carerix

Carerix en Textkernel versterken samenwerking voor optimalisering van zoektocht naar talent

Carerix, leverancier van recruitment- en detacheringoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, verstevigt het strategische partnership met technologiepartner Textkernel voor langere tijd. De integratie met CV-parsing en semantisch zoeken is al enkele jaren een feit. De samenwerking op deze (product)vlakken wordt verder geïntensiveerd en uitgebreid met Jobfeed, Textkernel’s big datatool voor de arbeidsmarkt. In de nabije toekomst wordt daar semantische matching aan toegevoegd.

  • Award gewonnen of genomineerd - Atos

Atos erkend als global leader in IoT Services door Everest Group

Atos is uitgeroepen tot global leader in het laatste onderzoek van de Everest Group: IoT Services PEAK Matrix™ Assessment & Market Trends 2017. Dit rapport brengt de expertise in kaart van 18 internationale IT-dienstverleners die IoT-services aanbieden. Atos’ kennis en ervaring op het gebied van System Integration & Operations en Worldline’s kant-en-klare oplossingen onderscheiden zich doordat zij klanten in staat stellen om snel de transitie van proof of concept naar productie te maken.

  • Beleid en toezicht - Politie.nl

Cybercrimeteam Limburg houdt hacker aan in complex onderzoek

Na een maandenlang onderzoek heeft de politie zondagavond een 28-jarige man uit Heerlen aangehouden op verdenking van het op grote schaal hacken van privé-gegevens. Deze vorm van hacken en het aantasten van computergegevens is cybercrime en is strafbaar.

  • Overnames & fusies - Veeam

Veeam neemt N2WS over voor het leveren van toonaangevende beschikbaarheid en bescherming voor AWS Cloud

Veeam® Software, de Availability for the Always-On Enterprise™-innovator, neemt N2WS over met een all-cash transactiedeal ter waarde van 42,5 miljoen dollar. N2WS is een toonaangevende provider van zakelijke back-up- en disaster recovery-cloudoplossingen voor Amazon Web Services (AWS). Het is een leider in IaaS-databescherming en biedt een back-up-cloudoplossing speciaal ontworpen voor AWS-workloads. Zo maken organisaties back-ups van data en applicaties zo vaak als nodig en kunnen zij die binnen enkele seconden herstellen. De omzet van N2WS groeide in 2017 met 102 procent. De overname versterkt Veeams positie als toonaangevende leverancier van beschikbaarheid voor elke app en alle data binnen elke cloud, en zijn expertise in het beschermen van AWS-implementaties. N2WS zal opereren als een zelfstandig bedrijf, zijn merknaam behouden en ‘A Veeam Company’ worden.

  • Resultaten onderzoek - Gemalto

Slechts twee op de vijf bedrijven beveiligt gegevens in de cloud met encryptie en sleutelbeheeroplossingen

Het overgrote deel van alle bedrijven wereldwijd (95%) heeft inmiddels clouddiensten geadopteerd. Er is hierbij echter een groot verschil in de beveiligingsmaatregelen die bedrijven binnen de diverse branches toepassen. Slechts twee op de vijf organisaties (40%) heeft de gegevens die in de cloud staan, beveiligd met encryptie- en sleutelbeheeroplossingen, zo blijkt uit onderzoek 2018 Global Cloud Data Security Study van Ponemon Institute en Gemalto onder 3.200 IT-ers en IT-securityspecialisten wereldwijd. Meer dan driekwart (77%) van organisaties ziet het belang van het implementeren van beveiligingsoplossingen zoals encryptie in. Dit aantal zal alleen maar toenemen, aangezien negen op de tien bedrijven (91%) van mening is dat dit de komende twee jaar nog belangrijker wordt. Ten opzichte van de cijfers van vorig jaar is dit een stijging, toen stond dit percentage op 86 procent.

  • Resultaten onderzoek - Kaspersky Lab

Skygofree: zeer geavanceerde en krachtige Android-spionagesoftware mogelijk ‘offensief beveiligingsproduct’

Onderzoekers van Kaspersky Lab hebben een geavanceerde mobiele malware ontdekt. De software is actief sinds 2014 en is ontwikkeld voor gerichte cyberspionage, mogelijk als ‘offensief beveiligingsproduct’. De malware, genaamd Skygofree, werd begin oktober 2017 ontdekt tijdens een routine-analyse van verdachte bestandsfeeds. Het bevat functionaliteit die nog niet eerder in de praktijk is aangetroffen, zoals op locatie gebaseerde geluidsopname via geïnfecteerde apparaten. De spyware wordt verspreid via webpagina’s die sprekend lijken op die van toonaangevende mobiele netwerkoperators.