Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Resultaten onderzoek - Forcepoint

Forcepoint publiceert Security Predictions-rapport 2018

Beveiligingsexpert Forcepoint publiceert vandaag zijn Security Predictions-rapport 2018. Hierin bieden beveiligingsdeskundigen en -onderzoekers achtergrondinformatie en waarschuwingen waarmee beveiligingsprofessionals de komende maanden hun voordeel kunnen doen.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Veeam

Veeam breidt Availability uit naar IBM AIX en Oracle Solaris om te voldoen aan eisen databescherming van zakelijke klanten

Veeam® Software, de innovator op het gebied van de Availability for the Always-On Enterprise™, heeft zijn portfolio van Availability-oplossingen uitgebreid. Het portfolio ondersteunt nu ook IBM AIX- en Oracle Solaris-omgevingen. Dankzij de nieuwe ondersteuning kunnen zakelijke klanten hun legacy-oplossingen voor back-up vervangen door een complete oplossing voor databescherming en Availability. De oplossing beschermt bedrijfskritische applicaties, systemen en data binnen de zakelijke omgeving. De ondersteuning voor IBM AIX en Oracle Solaris is opgezet in samenwerking met Cristie Software en stelt bedrijven in staat bedrijfstransformatie te stimuleren met een compleet Availability-platform voor fysieke, virtuele en cloudworkloads. Cristie beschikt over een bewezen technologisch trackrecord; het bedrijf heeft meer dan 3.000 klanten wereldwijd en 1.000 bedrijven gebruiken zijn software specifiek voor hun AIX- en Solaris-systemen.

  • Overig nieuws - Factor Tachtig

Factor Tachtig uit Liempde is HubSpot Silver Partner

Factor Tachtig is al langer leverancier van het inbound marketing platform HubSpot. Sinds vandaag plakken de Liempdse merkmakers daar nog een heuse titel aan vast. Factor Tachtig is Silver Partner geworden van HubSpot. Daarvan zijn er op dit moment slechts zes in Nederland.

  • Movers & Shakers - Cisco

André Brugman treedt toe tot directie Cisco Nederland

André Brugman (1966) is toegetreden tot de directie van Cisco Nederland. Brugman volgt Michel Schaalje op die binnen Nederland verantwoordelijk is geworden voor Cisco’s cybersecurity-activiteiten. Brugman is nu technisch directeur en verantwoordelijk voor de pre-sales consultancy.

  • Nieuwe campagne - Alfred.nl

easyEnergy lanceert eerste merkcampagne

Vanaf afgelopen weekend heeft Nederland kennis gemaakt met de nieuwe campagne van energieleverancier easyEnergy: ’Doe je overbodige kosten de deur uit’. Met deze campagne maakt easyEnergy duidelijk welke partijen er eigenlijk allemaal verdienen aan de energierekening van de consument. Bij easyEnergy betaalt de consument een lagere rekening omdat de energieleverancier deze ‘overbodige kosten’ niet heeft. De campagne is zichtbaar via TV, radio, print, digital out-of-home, social en online.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Contentserv

Nieuwe release van Contentserv: CS17.0 – De Basis voor een Perfecte Productervaring

Met de nieuwe release CS17.0 presenteert Contentserv de vooruitstrevende functionaliteiten van haar Product Information Management (PIM) systeem – nieuwe import- en exportfuncties, datakwaliteitsmodule, een compleet herzien portaal en een uitgebreid dashboard. Zo wordt de weg geëffend voor efficiënte processen die een duurzame productervaring garanderen.

  • Overig nieuws - Telenet

CoderDojo Belgium breidt uit naar Wallonië met steun van Waalse overheid en Muriel De Lathouwer

CoderDojo Belgium is een vrijwilligersorganisatie die gratis programmeerlessen organiseert voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar. Tot voor kort was CoderDojo in België vooral actief in Vlaanderen en enkele Brusselse gemeenten, maar daar komt binnenkort verandering in. In oktober kondigde de Waalse overheid aan om jaarlijks tussen 130.000 en 165.000 euro te investeren om van CoderDojo in Wallonië een even groot succes te maken als in Vlaanderen. Daarbovenop versterkt Muriel De Lathouwer, CEO van EVS, de raad van bestuur.

  • Resultaten onderzoek - Draadlozedeurbel.nl

Verkoop wifi deurbellen stijgt in derde kwartaal met 23,8%

De verkoop van spullen die aan het Internet of Things (IoT) gekoppeld kunnen worden, groeit rap, zo blijkt uit cijfers van onder meer draadlozedeurbel.nl. In het voorbije kwartaal werd bijna een kwart meer wifi deurbellen verkocht dan gedurende de rest van 2017. De risico’s van dit soort bellen wordt vaak benadrukt. Als op enkele zaken gelet wordt, blijkt dit geen probleem.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Xillio

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie

Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie, lanceert een cloud gebaseerde API voor content integratie diensten. Via deze cloud API kunnen ontwikkelaars snel en eenvoudig toegang krijgen tot een groot aantal contentbronnen en applicaties of functionaliteit bouwen die gebruikers efficiënt toegang tot de juiste content geven. Dit stelt gebruikers in staat om content te creëren of bij te werken zonder dat zij daarvoor steeds moeten schakelen tussen verschillende applicaties. Xillio richt zich met deze API op ontwikkelaars bij zowel software vendors, als ook system integrators en eindgebruikers organisaties.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - DOK30 Communicatie

DOK30 en BAM! laten organisaties zakelijk vloggen

DOK30 Communicatie (DOK30), bureau voor PR en (corporate) communicatie, breidt haar dienstverlening uit met oplossingen voor zakelijk vloggen. Hiervoor sluit het bureau een strategische samenwerking met video content producent BAM!. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van DOK30 met professionele begeleiding zelf aan de slag met hun zakelijk vlog. DOK30 en BAM! werkten al eerder samen voor professionele bedrijfsvideo’s.