Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Lancering website - JAAGERS

Complete website Prominent vernieuwd door e-commercebureau Jaagers

Jaagers is gekozen als nieuwe partner van Prominent. De afgelopen maanden heeft de e-commercespecialist de marktleider op het gebeid van relax-stoelen en banken geholpen een moderne webshop te realiseren. Met een focus op conversieverhoging en leadgeneratie heeft Jaagers de recente remake van de website in Magento 2 verzorgd.

  • Evenement - WeMakeVR,

Driedelige VR-documentaire over muziekfestival Into the Great Wide Open

Het jaarlijkse festival Into the Great Wide Open is een evenement dat maar weinig mensen kunnen meemaken. Elke editie is steevast uitverkocht en met zo’n 6000 kaarten is er niet voor iedereen plek op Vlieland, waar het festival plaatsvindt. Voor alle thuisblijvers publiceert WeMakeVR drie virtual reality video’s, zodat zij toch de sfeer van het festival kunnen beleven. Deel 1 verscheen vandaag online.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Box

Box brengt artificial intelligence naar cloudcontent-management

Box, Inc. (NYSE: BOX) kondigt de integratie met Google Cloud Vision aan, waarmee geavanceerde beeldherkenningsfuncties voor zakelijke content beschikbaar komen. Box lanceert hiermee een eerste toepassing van geavanceerde machine learning, waarmee ondernemingen workflows kunnen verbeteren en efficiënter kunnen werken doordat ongestructureerde content in Box beter inzichtelijk wordt.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Samsung

Mysteryland verwelkomt festivalapp Woov en Samsung op festival

Mysteryland werkt bij de komende editie samen met de populaire festivalapp Woov en Samsung. Voor bezoekers van het grootste elektronische muziekfestival van Nederland wordt het hierdoor eenvoudiger om een optimaal persoonlijk festivalprogramma samen te stellen. Via Augmented Reality ontdek je bovendien waar je vrienden zich op het festivalterrein bevinden.

  • Nieuwe klant - Frigomundo Coldstore

Frigomundo Coldstore selecteert brancheoplossing Nekovri Dynamics

Frigomundo Coldstore, onderdeel van Zandbergen World’s Finest Meat en gevestigd in Zoeterwoude, schakelt het WMS van Nekovri Dynamics in om een van haar nieuwe opdrachtgevers optimaal te kunnen ondersteunen. Terwijl ze gebruikmaken van de standaard brancheoplossing voor koel- en vrieslogistiek behouden ze tegelijkertijd de flexibiliteit om de aanpassingen in de configuratie door de eigen IT-afdeling uit te laten voeren.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Expand Online

Expand Online (part of Dept) lanceert samen met Men in Green platform voor dynamische banners

Sinds de omschakeling van flash naar HTML banners is er een wirwar van platformen en tools ontstaan om previews van banners rond te sturen. Deze platformen worden niet alleen aangeboden door publishers zoals Google en Adform, soms zijn er ook lokale initiatieven zoals AdPiler. Het doel van al deze platformen is nagenoeg gelijk, tijdbesparing.

  • Overig nieuws - Channable

Channable is verhuisd!

Het feedmanagement bedrijf Channable heeft een nieuwe stek in hartje Utrecht. Door de snelle groei in werknemers barstte het kantoor, wat ze met verhuur software bedrijf Rentman deelden, uit de voegen, waardoor een verhuizing hard nodig was.

  • Nieuwe klant - Pabbl

ASUS voegt zich bij vroege adverteerders op Pabbl

ASUS wordt een van de eerste adverteerders op Pabbl. Pabbl is een innovatief reclameplatform dat consumenten laat sparen voor cadeaus en kortingen telkens als zij het vergrendelscherm van hun smartphone ontgrendelen. ASUS zet in op alternatieve innovatieve reclametechnieken om een jongere doelgroep te bereiken.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Pegasystems

Pegasystems en Accenture introduceren slimme, cloud-gebaseerde oplossing waarmee telco’s hun Customer Engagement kunnen verbeteren

Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen, en Accenture, wereldwijd toonaangevend in professionele dienstverlening, introduceerden gezamenlijk Intelligent Customer Decisioning as a Service om marketingstrategieën van telco’s te optimaliseren. Met deze cloudgebaseerde oplossing beschikken telecomaanbieders over een volledig operationeel business team van Accenture waarmee ze effectieve realtime marketingcampagnes kunnen uitvoeren op basis van Pega´s AI-gestuurde marketing decisioning oplossingen

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - DLA Piper

DLA Piper en Bloqhouse gaan samenwerking aan bij tokenization van assets op blockchain

DLA Piper, een van de grootste advocatenkantoren van de wereld, en Bloqhouse, een Nederlandse fintech start-up, kondigen vandaag een bijzondere samenwerking aan. Binnen het partnership zal de expertise van DLA Piper op het gebied van privacy, toezichtrechtelijke en financiële wet – en regelgeving gecombineerd worden met de technische kennis van Bloqhouse aangaande het bouwen van blockchainproducten. Samen werken zij aan juridisch verantwoorde tokenization van assets op wereldwijde schaal. Tokenization is het proces waarbij assets digitaal en peer-to-peer verhandelbaar op een blockchain worden gemaakt.