Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Nieuwe klant - Inoopa

Welke ondernemer wil nu niet weten wat zijn klanten beweegt? Of hoe de vlag van de concurrentie er bij hangt? Binnenkort kunnen ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij De Persgroep Nederland terecht voor een op maat gemaakt mediaplan dat antwoord geeft op deze vragen

Welke ondernemer wil nu niet weten wat zijn klanten beweegt? Of hoe de vlag van de concurrentie er bij hangt? Binnenkort kunnen ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij De Persgroep Nederland terecht voor een op maat gemaakt mediaplan dat antwoord geeft op deze vragen.

  • Movers & Shakers - BT

BT benoemt Hila Meller tot hoofd van Security, Europa

BT kondigt vandaag de benoeming aan van Hila Meller tot vicepresident Security, Europa. In haar nieuwe rol zal Hila een team van beveiligingsprofessionals leiden dat een ​​aantal van ’s werelds bekendste merken en internationale organisaties beschermt.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Belfius

Geld terugvragen via social media: Pengo (Belfius/The Studio) telt al meer dan 12.000 gebruikers anderhalve maand na de lancering

Op 2 februari jl. lanceerde Belfius een totaal nieuwe service waarmee particulieren elkaar betalingsverzoeken kunnen sturen via social messaging platformen zoals Facebook Messenger of WhatsApp – een primeur op de Belgische markt. Pengo is geen app, maar een chatbot die ontwikkeld werd door The Studio, de Belfius-dochter die zich toelegt op digitale innovatie.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - DeepL

Lancering DeepL Pro: ’s werelds beste AI-vertaling als API

Afgelopen augustus heeft DeepL met de lancering van DeepL Translator de lat hoger gelegd voor de vertaalkwaliteit van AI-vertaalsystemen. Sindsdien wordt het bedrijf overstelpt met aanvragen van ontwikkelaars en bedrijven die de volgende generatie meertalige toepassingen en diensten willen ontwikkelen of de technologie voor andere doeleinden willen inzetten. Vanaf vandaag is er een antwoord op die vraag: DeepL Pro.

  • Resultaten onderzoek - Open Universiteit

Onderzoek: Waarom snacken we tussen maaltijden door?

Overgewicht en obesitas zijn een wereldwijd probleem. Een van de boosdoeners is ons snackgedrag tussen maaltijden door. Veel onderzoek naar snacken richt zich op snacken als beredeneerd gedrag. Maar snacken is vaak helemaal niet beredeneerd: we snacken ook impulsief uit gewoonte of uit emotie. Onderzoek, maar ook interventies gericht op het aanleren van gezond eetgedrag houden daar nog weinig of geen rekening mee. Saskia Wouters, docent en onderzoekster bij de Open Universiteit, onderzocht dit impulsieve snackgedrag. Dat deed ze met behulp van de smartphone app Snackimpuls. Op donderdag 22 maart verdedigt ze haar proefschrift ‘Between-meal snacking in daily life’ bij de Open Universiteit in Heerlen.

  • Award gewonnen of genomineerd - AnylinQ

AnylinQ wint Huawei Western Europe Value Added Partner Award

AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data, mocht tijdens de Huawei Western Europe Partner Summit de Value Added Partner of the Year Award in ontvangst nemen. De award werd uitgereikt tijdens de Huawei West-Europa Partner Summit die plaatsvond in de Amsterdam RAI.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Milvum

Milvum released open-source code van Blockchain StemApp

Eind 2016 is Milvum begonnen aan een reis met als doel: digitaal stemmen mogelijk te maken in Nederland. Zij zijn daarom in co-creatie met vijf gemeenten een project gestart om burgerparticipatie op de blockchain mogelijk te maken. Milvum geloofd dat dit een perfect opstapje is om digitaal stemmen op de blockchain werkelijkheid te maken. Achter de schermen is hard gewerkt om het project te realiseren en de eerste versie nu beschikbaar om op door te ontwikkelen. Daarom doet Milvum vandaag de officiële Open Source release van het StemApp project.