Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • Overig nieuws - ITPA Group

Grote IT-storingen: slechts bij 3 procent is hardware de oorzaak

Maar liefst 81 procent van alle IT-storingen, zoals vertragingen of uitval van computersystemen en netwerken, wordt veroorzaakt door incorrecte of niet-geoptimaliseerde parameter-instellingen. Slechts in 3 procent van alles cases bleek een hardwareprobleem de oorzaak. Dit blijkt uit onderzoek van het Nederlandse bedrijf ITPA Group. Zij onderzocht de oorzaken van 140 grote IT-storingen. Een ander opvallend onderzoeksresultaat was dat er in slechts 14 procent van de gevallen sprake was van preventie of monitoring van de IT-performance.

  • Overig nieuws - car2go

“Toekomst van autodelen is elektrisch”

car2go, marktleider op het gebied van autodelen, heeft het aantal van 300.000 members bereikt op de drie locaties met een volledig elektrische vloot. In Amsterdam, Stuttgart en Madrid investeert car2go al zes jaar in elektrisch rijden en op deze locaties bieden zij een 100 procent elektrische vloot aan. Hiermee is het ’s werelds grootste elektrische autodeeldienst. Uit recente data van car2go blijkt dat een op de tien gereden kilometers groen is.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - BidTrans

Online transport marktplaats BidTrans gelanceerd

Op 10 juni 2017 is het online transport marktplaats www.bidtrans.nl gelanceerd welke het mogelijk maakt voor consumenten en vervoerders om geheel gratis transportopdrachten te plaatsen en offertes te ontvangen. Geverifieerde bedrijven bieden op transportopdrachten en vervolgens kiezen opdrachtgevers het beste bod uit.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Ingenico ePayments

Ingenico ePayments kondigt volledige PSD2-compatibele betaaloplossing aan voor marktplaatsen

Ingenico ePayments, de divisie van Ingenico Group voor online en mobiele verkoop, heeft vandaag een nieuwe betaaloplossing aangekondigd die speciaal ontworpen is voor aanbieders van online markplaatsen. De oplossing is gebaseerd op het Full Service betalingsplatform van Ingenico en biedt marktplaatsen de flexibiliteit en de PSD2 compliance die zij nodig hebben om zich internationaal te ontwikkelen en te groeien. De betaaloplossing van Ingenico voor marktplaatsen maakt gebruik van API calls om te communiceren met het betalingsplatform van Ingenico, waarmee aanbieders van marktplaatsen flexibiliteit en controle krijgen over cruciale functionaliteiten, zoals het managen van commissies en betalingen.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - devolo

Nieuwe devolo Multiroom WiFi Kit creëert overal snelle internetverbinding

devolo introduceert de Multiroom WiFi Kit, een innovatief Powerline-product dat zorgt voor een snelle internetverbinding in alle ruimtes in je huis. Voor deze snelle verbinding maakt de Kit gebruik van je eigen elektriciteitsnetwerk. Wat dat betekent? Dat je met al je mobiele en vaste devices – zoals je smart-tv, gameconsole, smartphone en laptop – altijd toegang hebt tot een perfecte verbinding, waar in huis je ook bent.

  • Resultaten onderzoek - Kaspersky

Mobiele ransomware: een groeiende dreiging voor ontwikkelde markten

Cybercriminelen achter mobiele ransomware zijn hun aanvallen aan het richten op welvarende landen. Ontwikkelde markten hebben niet alleen een hoger inkomstenniveau, maar ook een meer geavanceerde en op ruimere schaal gebruikte mobiele en e-betalingsinfrastructuur. Volgens Kaspersky Labs jaarlijkse Kaspersky Security Network (KSN) rapport over ransomware in 2016-2017 is dit aantrekkelijk voor criminelen, omdat het betekent dat het losgeld met slechts enkele klikken over te boeken is.

  • Beleid en toezicht - Techniekpact

Stabiele groei in keuze voor techniek

Sinds 2013 stijgt het aantal jongeren dat een technisch profiel of studie kiest gestaag. Het behalen van de gestelde doelen van het Techniekpact ten aanzien van de instroom komt hiermee in zicht. Ook op de technische arbeidsmarkt zijn er enkele positieve ontwikkelingen: de werkloosheid onder technici is afgenomen en meer afgestudeerden met een technische opleiding kiezen voor een technische baan. Namens het kabinet nam minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vandaag tijdens de Jaarconferentie de voortgangsrapportage en monitor van het Nationaal Techniekpact 2020 in ontvangst.

  • Resultaten onderzoek - Erasmus Universiteit

Verleden van steden leeft voort op het web

Facebookgroepen, websites met herinneringen en buurtblogs: burgers worden steeds meer online erfgoed-bewaarders. Onderzoeker Arno van der Hoeven gaat de grote verscheidenheid aan online initiatieven gericht op stedelijk erfgoed bestuderen. Hiervoor heeft hij een KIEM-beurs ontvangen.