Industry Wire

Geplaatst door VIVE

€100,- korting op Vive Cosmos in laatste week van januari

Utrecht – Van maandag 27 januari tot en met maandag 2 februari krijg je €100,- korting wanneer je de Vive Cosmos aanschaft, het nieuwste premium virtual reality-systeem (VR) voor pc. Vive Cosmos heeft een eenvoudige set-up, biedt indrukwekkende graphics en met het unieke flip-up design kun je de hele dag gamen.

Bij deze premium VR-oplossing voor pc staan gemak, comfort en prestaties voorop. De VR-headset is ontworpen met accessoires om de functionaliteit van de headset te veranderen en gebruikers de mogelijkheid te bieden om de headset met de tijd en met henzelf mee te laten groeien – via een modulair (voorpaneel)ontwerp. Zo kunnen gebruikers jarenlang genieten van hun Vive Cosmos.

Naast een gloednieuwe Vive Cosmos krijgen alle klanten VIVEPORT Infinity 6 maanden gratis. Viveport Infinity geeft gebruikers onbeperkte toegang tot honderden best beoordeelde VR-apps, games en video’s. Of je nu vecht voor de overwinning in Swords of Gargantua, een klassiek liefdesverhaal over zombies speelt in Gloomy Eyes of angstaanjagende angsten overleeft in Five night’s at Freddy’s VR: Help Wanted, Infinity heeft voor ieder wat wils.

Deze Vive Cosmos-aanbieding begint op maandag 27 januari en eindigt op maandag 2 februari. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op de website www.vive.com voor meer informatie of koop de Vive Cosmos bij Alternate.

###

Over HTC VIVE

VIVE is een eerste in zijn soort virtual reality-platform, gebouwd en geoptimaliseerd voor room-scale VR en levensechte interacties. Door de belofte van VR waar te maken met baanbrekende technologie en de allerbeste content, heeft VIVE het sterkste ecosysteem voor VR-hardware en -software gecreëerd, waarmee VR kan worden aangeboden aan consumenten, ontwikkelaars en ondernemingen. Het VIVE-ecosysteem is opgebouwd rond de beste VR-hardware op de markt, ondersteund door VIVE X, een accelerator van 100 miljoen USD voor start-ups in VR en aanverwante technologie, VIVEPORT, een wereldwijd platform en app store met ’s werelds eerste VR-abonnementsmodel dat in meer dan 60 landen actief is, VIVE Studios, het eigen initiatief voor de ontwikkeling en publicatie van VR-content.

Ga naar http://www.Vive.com voor meer informatie over VIVE.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht