Industry Wire

Geplaatst door Smith Communicatie

123Wonen plaatst totale huuraanbod op huurplatform Direct Wonen

123Wonen is de eerste verhuurmakelaar die kiest voor Direct Wonen als online huurmarktplaats. Alle huurwoningen van 123Wonen zijn vanaf heden te zien op directwonen.nl. Het aantal te huren woningen dat via directwonen.nl wordt aangeboden, is o.a. hierdoor aanzienlijk toegenomen sinds de lancering op 10 april jl., namelijk met ruim 45% tot 2.710 woningen. Direct Wonen wordt inmiddels veelvuldig benaderd door verhuurmakelaars en woningcorporaties met de vraag of ook hun aanbod automatisch kan worden doorgeplaatst op directwonen.nl. Dit onderstreept de behoefte vanuit de markt aan een online huurmarktplaats waar huurders en verhuurders – net als Kamernet, maar in tegenstelling tot andere woningsites – rechtstreeks met elkaar in contact kunnen komen.

123Wonen kiest voor Direct Wonen
123Wonen bemiddelt bij de huur en verhuur van woningen en heeft met 24 vestigingen een landelijke dekking. Zowel beleggers als woningcorporaties en particuliere verhuurders kunnen bij 123Wonen terecht voor het verhuren van woningen. 123Wonen neemt voor verhuurders de screening van huurders uit handen aan de hand van een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een inkomens- en identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Daarnaast helpt 123Wonen woningzoekenden om hun droomhuis te vinden en begeleidt hen hierbij in het gehele proces.

“Voor (ver)huurders is Direct Wonen een bekende en vertrouwde naam, met een website met veel traffic. Hierdoor kunnen we onze huurobjecten nóg breder onder de aandacht brengen!”, aldus een woordvoerder van 123Wonen.

Direct Wonen t.o.v. concurrentie
Direct Wonen onderscheidt zich met haar jarenlange naamsbekendheid, maar ook met haar werkwijze ten opzichte van andere online huurplatformen. De particuliere verhuurder kan bij Direct Wonen gratis adverteren en zelf beslissen of hij een makelaar inschakelt. Huurders kunnen daarna zelf kiezen of ze via een makelaar huren of rechtstreeks bij een particuliere verhuurder. Ook kunnen huurders gratis adverteren bij Direct Wonen. Een ander belangrijk verschil is dat bij Direct Wonen de verhuurders en makelaars ook kunnen zoeken naar huurders en dat er direct contact tussen beide partijen mogelijk is.

Over Direct Wonen
Direct Wonen is het centrale punt waar alle huurders en verhuurders van huurwoningen samenkomen en met elkaar worden verbonden en is hiermee dé online huurmarktplaats van Nederland. Vraag en aanbod van zowel huurders als verhuurders worden op een effectieve manier bij elkaar gebracht. Hierdoor ligt een huurwoning voor een huurder nog sneller binnen handbereik. Voor meer informatie zie www.directwonen.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht