Industry Wire

Geplaatst door 2Contact Homies

2Contact start thuiswerk concept ‘2Contact Homies’

Haarlem – Om aan de groeiende vraag van opdrachtgevers te kunnen voldoen, lanceert 2Contact deze maand ‘2Contact Homies.’ Een thuiswerk concept, geschikt voor enthousiaste klantcontact professionals die te ver van de bestaande vestigingen in Haarlem, Amsterdam, Den Bosch en Nijmegen vandaan wonen. 2Contact verlegt daarmee het blikveld naar de volledige Nederlandse arbeidsmarkt en speelt daarmee in op de groeiende vraag vanuit opdrachtgevers en de krapte op de arbeidsmarkt.

2Contact Homies worden online geworven, doorlopen een online onboarding, volgen online trainingen en ook de begeleiding gaat op afstand. De 2Contact Homies werken volledig remote, vanuit het comfort van het eigen huis.

“De keuze voor de naam 2Contact Homies is geen toevallige.” legt Manager Recruitment, Bowy van Dam uit. “Op onze fysieke vestigingen is dat teamgevoel, dat werken met je vrienden, al jaren dé verbindende factor. Datzelfde willen we voor onze Homies: vanuit thuis tóch dat gevoel ervaren van ‘erbij horen’.” Met de inzet van veelvuldig digitaal contact en met een maandelijkse terugkomdag, inclusief afsluitend social event, zorgt 2Contact voor de nodige sociale cohesie.

2Contact is al gestart met het werven van de eerste Homies in de omgeving Amersfoort. Van daaruit wordt het concept uitgebreid naar andere steden in Nederland.

Een uitgebreid artikel over de lancering vind je op de website van 2Contact en de eerste vacature, in omgeving Amersfoort, vind je hier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht