Industry Wire

Geplaatst door 2dehandsfietsenwinkel

2dehandsfietsenwinkel.nl lanceert vernieuwde website

De 2ehandsfietseninkel.nl heeft haar website recent vernieuwd. De gebruiksvriendelijke navigatie zorgt ervoor dat je snel op de juiste plek belandt. Wil je zomaar wat rondkijken, dan kun je vanaf de homepage rechtstreeks naar het aanbod. Je weet tenslotte nooit wat voor moois je allemaal tegen kunt komen bij de heren- en damesfietsen en niet alleen bij de fietsen maar ook bij de accessoires. Weet je wat je wilt dan kun je rechtstreeks bij jouw voorkeuren komen door de juiste filters in te stellen. Heb je nog geen idee waar je graag op zou willen rijden, stel dan alleen de belangrijkste filters zoals bijvoorbeeld de hoogte in en laat je verrassen door het aanbod van de 2dehandsfietsenwinkel. Weet je de hoogte niet, geen probleem. Ook hiervoor is een aparte heading opgenomen zodat je niet al te lang hoeft te zoeken. Het is tenslotte een basisvraag die snel beantwoord moet worden.

Een handig filtersysteem voor je favoriete fiets

Het filtersysteem is niet uitgebreid maar wel erg praktisch. Heb je een absolute voorkeur voor een bepaald merk dan stel je die in. Natuurlijk moet de fiets wel een bepaalde hoogte hebben en ben je overtuigd van het aantal versnellingen dat minimaal op de fiets moet zitten, dan kun je met die ingestelde filters direct kiezen uit de geselecteerde fietsen. Handig is ook dat je bij de gekozen fiets direct ziet welke accessoires daarvoor geschikt zijn, afgezien van extra’s als bijvoorbeeld fietstassen en dergelijken die je bij de accessoires kunt vinden.

De meeste door jou gekozen accessoires worden direct voor je gemonteerd. Je krijgt de fiets thuis zoals jij die besteld hebt met alles erop en eraan binnen drie dagen na betaling. Je hebt keuzes uit een voor- en achterzitje, verschillende soorten zadels, een kilometerteller, een telefoonhouder, snelbinders, fietstassen, bagagedragers, sloten en nog een flink aantal praktische extra’s die het fietsen nog plezieriger maakt.

Voordelen en service

Het voordeel van de 2dehandsfietsenwinkel is dat je goed onderhouden, mooie fietsen kunt aankopen voor een stuk minder dan voor een nieuwe fiets. Bij de 2dehandsfietsenwinkel weet je zeker dat je veilig op weg gaat door de grote onderhoudsbeurt die gegeven wordt door gediplomeerde fietsenmakers. Zij controleren elk onderdeel van de fiets en wanneer iets aan vervanging toe is wordt het nieuw geïnstalleerd. Er wordt gesmeerd, opnieuw afgesteld, gecontroleerd op scheurtjes en gekeken of er geen slag in het wiel zit. De 2dehandsfietsenwinkel heeft een servicebus die bij je langs komt binnen en buiten de garantietermijn.

De tweedehandsfietsen worden verkregen door rechtstreekse inruil maar ook door opkoop bij de gemeentes die zo af en toe hun fietsenvoorraad willen uitdunnen. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid in aanbod. Je komt bij de 2dehandsfietsenwinkel oma fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, fietsen met automatische verlichting, fietsen met automatische versnelling, terugtraprem of tour- en hybridefietsen tegen. Alle fietsen worden geleverd met één maand aankoopgarantie.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van de 2dehandsfietsenwinkel ben je ook nog eens duurzaam bezig. Als je bedenkt hoeveel er minder geproduceerd hoeft te worden en er bespaart wordt op afval dan wordt een tweedhandsfiets wel heel aantrekkelijk. Een nieuw leven voor een gebruikte fiets is voor iedereen een win-win situatie, duurzaam, minder kosten en fietsplezier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht