Industry Wire

Geplaatst door Effie

Effie Awards organiseert op 26 mei weer de succesvolle Effie Campus

Effie Awards organiseert op 26 mei weer de succesvolle Effie Campus, de Campus markeert de opening van het Effie seizoen!

Het programma bestaat uit presentaties van winnende Effie cases, inzichten en visies op effectiviteit, wanneer heb je een goede case in handen, tips en tricks voor het schrijven en natuurlijk uitgebreide toelichting op de verbreding van Effie en de nieuwe categorieën! Leer van experts, juryleden en winnaars.

Steven Van Belleghem is de keynote speaker van de middag! In ‘the offer you can’t refuse’ neemt Steven VB ons mee naar de toekomst van klantgerichtheid. Hoe kan je vandaag waarde bieden aan de moderne consument? Digitaal? Ja, maar de consument verwacht meer. Op basis van de verhalen uit zijn meest recent boek, vertelt Steven hoe je je als merk kan differentiëren door een ‘partner in life’ strategie uit werken én door waarde toe te voegen aan de maatschappij. De som van deze verschillende elementen leidt uiteindelijk tot ‘the offer you can’t refuse’.

Mary Hoogerbrugge, (Stuurgroep Effie Awards):“Met een topselectie aan juryleden en honderden Effie-cases beschikken we over een schatkamer aan kennis over effectiviteit. Met de Effie Campus brengen we die kennis actief naar buiten, waarbij we ons graag spiegelen aan de IPA Awards in de UK.” 

De Effie Campus is bedoeld voor iedereen die wil leren over effectiviteit: adverteerders en bureaus. En voor iedereen die een goede start wil maken met het schrijven van een Effie-case. Doel van het evenement is om een effectiviteitscultuur te stimuleren door kennis en inzichten te delen.
De Campus wordt digitaal uitgezonden op 26 mei as. vanaf 13.00uur
Bestel snel tickets en kies je eigen breakout sessie. Koop je er direct meerdere voor je voor je collega’s profiteer je van de company korting!
Kijk voor meer info & tickets op www.effiecampus.nl

DE EFFIE JURY VAN 2021

De open sollicitatieprocedure heeft een enorm aantal mensen uit uiteenlopende deelgebieden van ons vak aangesproken. Wij zijn er trots op dat zo veel mensen deel uitwillen maken van de Effie jury! 

De jury bepaalt welke cases van 2020 een Effie Award verdienen. De stuurgroep Effie Awards en het VIA- en bvA-bestuur hebben gezamenlijk de samenstelling bepaald. Vertegenwoordiging van disciplines, achtergrond, ervaring en diversiteit in achtergrond en mannen/vrouwen.

Met als doel zeven sterke vakjury’s voor de categorieën Merk, Succesvolle Introducties, Branded Customer Experience, Maatschappelijke Impact, Impactvolle Proposities, Korte-termijn en Lange-termijn gedragscampagnes.
Heleen Crielaard (Effie Stuurgroep): “De nieuwe categorieën en de verschuiving richting marketing effectiviteit hebben gezorgd voor veel en goede kandidaten die zich hebben aangemeld voor de jury. We hebben voor alle zeven jury’s een mooie mix tussen ervaring en kennis samengebracht, die op professionele wijze de effectiviteit kunnen beoordelen. Fijn dat er opnieuw veel top-professionals hun expertise willen inzetten voor de Effie”

De voorzitters van de zeven vakjury’s dit jaar zijn:
Gedrag Lange termijn: Valerie van Schaick – Nestle
Gedrag Korte termijn: Karen de Loos – KIK Communicatie
Maatschappelijke Impact: Tim Claassen – Havas Lemz
Merk: Philip Kok – The Valley
Branded Customer Experience: Hans Middelhoek – The USP Company
Succesvolle Introducties: Aranka Staaijen – 3MO
Impactvolle Propositie: Irene Koel – The Zooooo
Hoofdjury voorzitter: Alfred Levi 

De Effie jury voor 2021 is nu compleet. Bekijk hier het overzicht met de volledige samenstelling.

Kijk voor alle informatie op www.effie.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht