Industry Wire

Geplaatst door Het PR Bureau

Duurzaam energiebedrijf Pure Energie kiest voor HPB (Het PR Bureau)

Amsterdam, 28 september 2021 – Pure Energie, acht jaar op rij beoordeeld door de consumentenbond als het groenste energiebedrijf van Nederland, kiest HPB (Het PR Bureau) als partner voor haar PR- en communicatie-activiteiten. Het bureau werkt aan de naamsbekendheid en merkvoorkeur voor Pure Energie met verdiende aandacht voor haar missie om heel Nederland van groene energie te kunnen voorzien.

Groene energie door duurzame relaties
Pure Energie is niet alleen een energieleverancier. Het bedrijf wil Nederland helpen de energievoorziening te verduurzamen en bouwt daarom  zelf wind- en zonneparken waarmee  100% Nederlandse groene stroom wordt opgewekt.  Het Enschedese energiebedrijf gelooft in een duurzame relatie met omwonenden van windmolens en zonneparken. Projecten worden daarom te allen tijde gerealiseerd in samenwerking met grondeigenaren, lokale bewoners, maatschappelijke organisaties, overheden en/of energiecoöperaties. Een groot deel van de opbrengst vloeit terug naar de lokale samenleving.

Verdiende aandacht voor een belangrijke boodschap
Arthur Vermeulen, directeur Wind bij Pure Energie over de samenwerking met HPB: ‘Zonder duurzame stroom gaan we de energietransitie niet halen. Veel mensen krijgen te maken met  windturbines en zonnepanelen in hun omgeving. De meerderheid van Nederland gelooft in het belang van duurzame energie, maar vaak krijgen nieuwe projecten nog ‘tegenwind’. Met hulp van HPB willen we onze stem laten horen in de landelijke discussie rondom duurzame energie en willen we meer aandacht realiseren voor het belang van wind- en zonne-energie voor onze toekomst’.

 

Jacqueline Bosselaar, CEO en oprichter van HPB: ‘We werken graag samen met bedrijven die de wereld een beetje mooier maken. Pure Energie is daar een prachtig voorbeeld van. Verduurzaming van de samenleving is misschien wel de grootste uitdaging waar de mensheid voor staat en Pure Energie is echt een voortrekker op dit gebied. We kijken ernaar uit hun boodschap op een impactvolle manier te vertellen en hen te helpen bij hun belangrijke missie.’

Over HPB (Het PR Bureau)

HPB (Het PR Bureau) is een progressief creatief bureau voor earned marketing en reputatie. Het bureau werkt aan thought leadership voor organisaties en merken en creëert en verspreidt verhalen die deelbaar en verbindend zijn in de vorm van onder andere content, communicatie, branding, PR, social media, influencer marketing en crisis management. Het team bestaat uit 35 ervaren corporate en marketing PR-professionals, creatieven, strategen en data-experts. HPB gelooft in een earned first aanpak, waarbij alles primair gericht is op het verdienen van aandacht, desgewenst versterkt met paid, social en owned kanalen. Lange termijn relaties staan centraal; het bureau werkt nauw samen met een zorgvuldig opgebouwd internationaal netwerk van captains of industry, influencers, politici, journalisten, contentspecialisten, ondernemers én klanten. www.hpbagency.com / www.hetprbureau.nl

Over Pure Energie 

Pure Energie is een duurzaam energiebedrijf uit Enschede. Al ruim 25 jaar werkt het bedrijf aan de verduurzaming van Nederland door eigen windmolens en zonneparken te realiseren. Pure Energie heeft als missie om een essentiële bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland.

Het duurzame energiebedrijf werkt met tientallen energiecoöperaties in Nederland aan het ontwikkelen van nieuwe wind- en zonneparken. Daarbij is 50 procent lokaal eigendom het uitgangspunt.

www.pure-energie.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht