Industry Wire

Geplaatst door rb2

rb2 Core Connect helpt bedrijven onderscheidende digitale user experiences te creëren door front- en back-end applicaties te integreren

Pumerend, 24 mei 2022 – rb2 lanceert Core Connect, een integratielaag waarmee bedrijven bestaande en nieuwe applicaties als een samenhangend geheel kunnen laten functioneren voor hun klanten. Met deze nieuwe oplossing kunnen bedrijven een optimale en unieke user experience creëren voor hun gebruikers en klanten op hun e-commerce, loyalty en subscription platformen.

Consumenten en zakelijke klanten willen een optimale gebruikservaring en continu verrast en geprikkeld worden. Daarom is het tegenwoordig een ‘must’ voor bedrijven om hun digitale platformen voor e-commerce, klantenloyaliteit en subscription voortdurend te blijven doorontwikkelen. Core Connect helpt bedrijven online platformen te ontwikkelen waarbij functionaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid centraal staan.

“Veel bedrijven waar wij mee werken, hebben al systemen die hun bedrijfsprocessen goed ondersteunen. Tegelijkertijd hebben ze digitale groeiambities. Wij willen er daarom voor zorgen dat we hun investeringen in de bestaande systemen beschermen, nieuwe, schaalbare functionaliteit kunnen toevoegen en het meeste halen uit de verschillende technologieën in het applicatielandschap. Dat is precies waar Core Connect voor zorgt,” vertelt Ties Luijendijk, Business Consultant bij rb2.

Veel uitgebreidere mogelijkheden dan bij standaard API’s

Core Connect faciliteert betrouwbare en efficiënte onderlinge communicatie tussen de verschillende systemen en tools. Met deze integratielaag van rb2 zijn de mogelijkheden om front- en backend applicaties te laten samenwerken veel uitgebreider dan het afzonderlijk gebruiken van de  API’s die CMS-, PSP-, OMS- en PIM-oplossingen standaard bieden.

“Om aan de wensen van gebruikers te kunnen voldoen én onderscheidend te zijn, kiezen steeds meer bedrijven voor best-of-breed oplossingen. Dan ontkom je er als bedrijf niet aan dat je heterogene tech stack hebt. Met Core Connect kunnen organisaties met de systemen van verschillende softwareleveranciers werken die het beste bij ze passen én deze samenbrengen in een homogene user experience voor hun klanten,” legt Richard Birksteiner, CTO bij rb2.

 

Over rb2

rb2, de nummer één in de categorie ‘Digital Production Agency’ van de Emerce100 van 2021 en 2022, is een technisch development bureau dat de vraagstukken van klanten vertaalt in technische oplossingen die het eigenhandig ontwikkelt of integreert. rb2 kan putten uit 80 professionals om multidisciplinaire en schaalbare teams voor haar klanten samen te stellen. IT-architecten, lead developers en delivery managers in Nederland voorzien klanten van onshore advies. Dit wordt aangevuld met ondersteuning door offshore development-teams in Portugal, China en Nigeria. rb2 is een vertrouwde partner voor greenfield projecten. Het levert daarnaast advies- en implementatiediensten ten aanzien van e-commerce-, loyaliteits- en abonnementplatforms voor bedrijven als Europarcs, Vattenfall, T-Mobile, Philips, DAF, De Bijenkorf en Lavazza. Ga voor meer informatie naar www.rb2.nl.

===##==##===

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht