Industry Wire

Geplaatst door Getac

GETAC ONTHULT DE RESULTATEN VAN ONDERZOEK IN SAMENWERKING MET IDC NAAR DE ROL VAN ROBUUSTE TECHNOLOGIE IN DE TRANSFORMATIE VAN INDUSTRIËLE ACTIVITEITEN

AMSTERDAM, 10 april 2024 — Getac, een toonaangevende producent van robuuste technologie, kondigt de bevindingen aan uit de IDC* InfoBrief, geproduceerd in samenwerking met Getac, genaamd: “Redefining Total Cost of Ownership: Rugged Technologies to Empower Industrial Operations”. De resultaten van het onderzoek tonen aan dat robuuste apparaten het concurrentievermogen binnen industriële organisaties vergroten door activiteiten te stroomlijnen.

De IDC InfoBrief, geproduceerd in samenwerking met Getac, baseert zich op inzichten van 990 IT-beslissers en toont aan dat robuuste apparaten voordelen bieden in verschillende sectoren, waaronder nutsbedrijven, transport en logistiek, olie en gas, industriële productie en natuurlijke hulpbronnen. Het betreft een wereldwijd onderzoek met inzichten uit zes regio’s: Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, China, Azië (excl. China) en Latijns-Amerika.

De veelzijdigheid van robuuste apparaten helpt organisaties hun dagelijkse werkzaamheden te verbeteren door de productiviteit van werknemers te verhogen, de uitvaltijd van apparatuur te minimaliseren en upgrades van afzonderlijke onderdelen mogelijk te maken zonder dat het hele apparaat vervangen hoeft te worden.

Aanvullende bevindingen met betrekking tot de voordelen van robuuste technologie uit het onderzoek zijn onder andere:

  • Lagere Totale Eigendomskosten (TCO): Robuuste apparaten leiden na verloop van tijd tot lagere TCO – organisaties rapporteerden een TCO-reductie van 10-20% voor tablets en mobiele apparaten, en een reductie van 20-30% voor pc’s en laptops.
  • Verbeterde duurzaamheid: 43% van de organisaties zegt dat robuuste apparaten met geavanceerde sensoren en connectiviteitsmogelijkheden helpen bij het verzamelen van gegevens over activiteiten, waardoor beter geïnformeerde beslissingen kunnen worden genomen over energieverbruik en initiatieven voor afvalvermindering.
  • Geautomatiseerde processen: 37% van de organisaties zegt dat robuuste apparaten helpen om bepaalde processen te automatiseren, waardoor er minder handenarbeid nodig is.

Het onderzoek belicht ook de criteria die klanten gebruiken om leveranciers van robuuste oplossingen te selecteren, zoals de mogelijkheid om de oplossing te personaliseren, de kosteneffectiviteit van de geleverde diensten en het aanbod van apparaten en oplossingen.

Deze onderzoeksresultaten tonen aan dat robuuste apparaten een transformerende rol spelen in industriële activiteiten door de TCO en productiviteit te verbeteren en duurzaamheid te stimuleren,” zegt Jerry Hwang, Vice President van Getac Technology. “Deze bevindingen bevestigen opnieuw onze toewijding aan het leveren van oplossingen die de industrienormen herdefiniëren in een steeds robuustere wereld.”

Het gebruik van robuuste apparaten in Europa wordt gestimuleerd door hun vermogen om de productiviteit van werknemers te verbeteren, mobiliteit en connectiviteit voor gegevenstoegang mogelijk te maken, automatisering van workflows te ondersteunen en traceerbaarheid van prestaties te creëren. De belangrijkste onderzoeksresultaten zijn:

  • Meer dan een vijfde van de respondenten (21%) besteedt nu meer dan 20% van hun totale IT-budget aan robuuste apparaten en bijna de helft (49%) van de respondenten is van plan om dit de komende 12-18 maanden verder te verhogen.
  • Robuuste apparaten worden geïntegreerd met een breed scala aan belangrijke bedrijfssystemen, waaronder tools voor data-analyse en business intelligence (BI), platforms voor supply chain management (SCM) en enterprise resource planning (ERP).

o De belangrijkste taken waarvoor robuuste apparaten worden gebruikt zijn gegevensverzameling en -analyse, dienstverlening op het terrein, inspectie en onderhoud, en personeelsbeheer van mobiele professionals.

  • Sinds de integratie van robuuste technologie constateren de respondenten een verbeterde productiviteit van werknemers, minder uitval van apparatuur en een betere communicatie en samenwerking tussen werknemers.
  • Robuuste apparaten spelen een cruciale rol in het ondersteunen van Europese organisaties bij het behalen van hun ESG-doelstellingen door ze in staat te stellen energieverbruik nauwkeuriger en in real-time te monitoren, verspilling bij bedrijfsactiviteiten te verminderen, belangrijke taken te automatiseren en mogelijkheden te identificeren voor toekomstige energiebesparingen.

Organisaties in heel Europa worden zich steeds bewuster van de operationele voordelen die robuuste technologie heeft te bieden, van verbeterde productiviteit van werknemers en communicatie op het terrein tot efficiëntere gegevensverzameling en meer weloverwogen besluitvorming in uitdagende werkomgevingen” zegt Jerry Hwang, Vice President van Getac Technology. “Nu de vraag naar robuuste technologie in hoog tempo blijft groeien, dragen de krachtige hardware en software van Getac in combinatie met onze uitmuntende klantenservice bij aan een digitale revolutie in de industriële sectoren, en daarbuiten.”

Download het volledige rapport “Redefining Total Cost of Ownership: Rugged Technologies to Empower Industrial Operations” uit de IDC InfoBrief, geproduceerd in samenwerking met Getac (doc #AP242464IB, april 2024) op https://www.getac.com/

* International Data Corporation (IDC) is de belangrijkste wereldwijde leverancier van informatie, cijfers en evenementen voor de markten van informatietechnologie, telecom en consumententechnologie.

Over Getac

Getac Technology Corporation is wereldwijd een toonaangevende leverancier van robuuste mobiele technologie en intelligente video-oplossingen, waaronder laptops, tablets, software, draagbare camera’s en videosystemen voor in de auto. Getac’s oplossingen en diensten zijn ontworpen om uitzonderlijke ervaringen mogelijk te maken voor medewerkers in uitdagende omgevingen. Op dit moment bedient Getac klanten in meer dan 100 landen op het gebied van defensie, openbare veiligheid, ambulance, brandweer & hulpdiensten, nutsbedrijven, automobielindustrie, winning van natuurlijke hulpbronnen, productie, tot transport en logistiek. Ga voor meer informatie naar: https://www.getac.com/en. Neem deel aan Getac industrie blog of volg het bedrijf op LinkedIn en YouTube.

Getac en het Getac-logo zijn handelsmerken van Getac Holdings Corporation of zijn dochterondernemingen. Andere merken of handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2024 Getac Technology Corporation.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht