Industry Wire

Geplaatst door Yourzine

Yourzine stelt vijf nieuwe medewerkers aan voor verdere groei

´s-Hertogenbosch, 9 maart 2016 – Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, kondigt vandaag aan dat Helen Zuurmond, Pascal Badenbroek, Bas Karsemeijer, Remco Rouffaer en Naomi Keijzer zijn aangesteld om verdere groei binnen Nederland te realiseren.

Het vijftal vormt een prachtige mix van ervaring, talent, creativiteit en specialistische vakkennis op het gebied van CRM, loyalty, marketing automation, mobile en Business Intelligence. Zij zullen samen met het Yourzine team verder werken aan het ontwikkelen en realiseren van klantcontactstrategieën en data gedreven campagnes voor opdrachtgevers zoals: IKEA, Rituals, de Efteling, Triodos Bank en Samsung Europe. Yourzine zorgt iedere dag opnieuw voor een aantoonbaar waardevolle 1-op-1 dialoog tussen deze merken en hun klanten.

Helen Zuurmond

Helen Zuurmond is gestart bij Yourzine als Team Manager. Voorheen was Helen werkzaam bij V&D, waar ze de functie van CRM manager vervulde. Helen over haar keuze voor Yourzine: “Werken op het snijvlak van IT, data en marketing met altijd de klant als uitgangspunt. Bij Yourzine wil ik dan ook deze passie inzetten, om samen met ons team de optimale klantcontactstrategie voor onze klanten neer te zetten en uit te voeren.”

Pascal Badenbroek

Pascal Badenbroek is bij Yourzine gestart als Creatief Strateeg en was voorheen ook werkzaam bij V&D. Hier werkte hij als Art Director Online. Bij Yourzine zal Pascal opdrachtgevers helpen aan de beste dialogen en customer journeys ‘op maat’. Pascal over zijn eerste dagen bij Yourzine: “Yourzine werkt voor de meest toonaangevende merken. Ik kijk er dan ook naar uit om voor deze merken campagnes te bedenken die mensen begrijpen maar ook raken.”

Bas Karsemeijer

Bas Karsemeijer is de derde aanwinst die voorheen bij V&D werkzaam was, hier vervulde hij de rol van Business Intelligence manager. Bas is bij Yourzine gestart als Data & Analytics consultant. “Ik zie het als een uitdaging om data bij de klant centraal te zetten in het denken en doen van onze organisatie, de teams en bij onze opdrachtgevers,” aldus Bas over zijn keuze voor Yourzine.

Remco Rouffaer

”Yourzine heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt dankzij een geweldig team van specialisten. Ik ben er trots op dit ik hier nu deel van uitmaak en wil dan ook verder bouwen aan de verdere groei van dit prachtige bureau,” zegt Remco over zijn ambities bij Yourzine. Remco Rouffaer is gestart als Business Development manager en medeverantwoordelijk voor new business bij Yourzine. Remco heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan bij o.a. Plotprojects en heeft daarmee een bewezen trackrecord op het gebied van mobile en digital.

Naomi Keijzer

Naomi Keijzer komt Yourzine versterken op het gebied van Business Development. Voorheen was Naomi onder meer werkzaam bij E2Ma waarbij ze veel ervaring in data gedreven (e-mail) marketing heeft opgedaan. “Ik kijk er enorm naar uit om bij Yourzine aan de slag te gaan en verder te bouwen aan nieuwe samenwerkingsrelaties om verdere groei te realiseren.”

“In onze plannen staat het verdiepen, verbreden en optimaliseren van onze diensten en services en het aanboren van nieuwe markten centraal,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat deze nieuwe talenten binnen Yourzine onze teams en klanten gaan bijstaan met hun adviezen en hun professionele ervaringen. Wij willen graag altijd de beste zijn! Dit vijftal deelt onze ambitie op dat vlak. Iedere dag willen we dat met elkaar bewijzen, in Nederland, maar inmiddels ook in Engeland en in België.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht