Industry Wire

Geplaatst door ABCrm

ABCrm beschikbaar via Google Chrome

Google heeft Chrome speciaal ontwikkeld voor internet applicaties en toepassingen. Werd de browser vroeger voornamelijk gebruikt voor het surfen over het internet, nu is het steeds meer als platform voor applicaties. Denk maar aan mail, bankzaken, belastingaangifte en bijvoorbeeld het gebruik van online CRM systemen. Dit vergt een andere aanpak van de browser en dat zie je terug in Chrome. ABCrm kan niets anders dan dit toejuichen. De browser ‘oorlog’ tussen Firefox en Internet Explorer speelde zich voorheen voornamelijk af op het vlak van nieuwe uitgebreide functionaliteiten en veel minder op versnellen, dit zal zeker veranderen met deze nieuwe speler op de markt.

Naast de goede ondersteuning van web 2.0 toepassingen heeft Google ook een iets andere aanpak van de tabbladen doorgevoerd en zijn de tabbladen afzonderlijke omgevingen. Dit houdt in dat als er iets fout gaat in een tabblad, de andere tabbladen gewoon blijven werken. Als gebruiker hoef je alleen die ene tabblad te sluiten. Dit sluit ook weer naadloos aan op de filosofie van Google dat een OS als Windows niet nodig is, de browser is de “OS”.

Gebruikers van ABCrm en Chrome spreken verder over een rustige omgeving zonder al te veel poespas. De belangrijkste functies voor een browser zijn aanwezig en de browser is intuïtief. Dit in combinatie met de al gemelde versnelling maakt dat Chrome en ABCrm een goede combinatie vormen.

Over ABCrm:

ABCrm is een online en modulair opgezet relatiebeheersysteem specifiek ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf (tussen de 1 en 50 gebruikers). Door deze filosofie kunnen complexe processen en zware implementatie trajecten achterwegen worden gelaten. Het resultaat: intuïtieve en overzichtelijke modules, welke gemakkelijk in gebruik zijn, snel inzetbaar en betaalbaar. Meer informatie over ABCrm is te vinden op de site van www.ABCrm.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht