Industry Wire

Geplaatst door Accordis

Accordis stelt Gerwin van Weelden aan als partner

Helvoirt, 27 juni 2022 – IT-dienstverlener en -opleider voor de zorg Accordis heeft Gerwin van Weelden aangesteld als partner. In deze rol neemt hij zitting in het managementteam, waar hij zich met name bezig zal houden met het verder ontwikkelen van de IT-diensten van het bedrijf. De kennis en ervaring die Gerwin van Weelden sinds november 2020 bij Accordis als Business Intelligence productmanager heeft opgedaan zal hij inzetten om met zijn team, met name op het vlak van data, nieuwe producten en diensten voor de zorg te ontwikkelen.
Gerwin van Weelden (37) heeft jarenlange ervaring in zowel de IT als de zorg. Zo was hij business intelligence developer bij stichting Timon en werkte hij lange tijd bij Microsoft-partner MySolution. Accordis levert dataservices, consultancy en IT-opleidingen voor zorgorganisaties, om hiermee de administratieve last in de zorg te verlagen. Daarbij is security een van de speerpunten waar Van Weelden zich mee gaat bezighouden.
Van Weelden kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Ondernemen was altijd al een droom van mij; het meebeslissen over de koers van de organisatie en het vervolgens organiseren daarvan trekt mij. Bij Accordis kreeg ik vanaf het begin al veel ruimte om eigen ideeën uit te voeren en kansen te benutten en nu is het moment gekomen om de volgende stap te zetten. In mijn nieuwe rol heb ik nog meer armslag om te helpen de ambities te realiseren van mensen in de zorg. Samen brengen we de kwaliteit en prestaties naar een hoger niveau. Zonder dikke rapporten, maar wel met zichtbare en duurzame resultaten.”
Johan Adriaanse, mede-partner bij Accordis: “Gerwin neemt veel kennis en ervaring op zowel IT- als zorgvlak mee in zijn nieuwe rol. Met name zijn kennis op het gebied van data is van grote waarde. Hierdoor weet hij precies wat de vragen bij zorgorganisaties zijn en weet hij ook hoe we als bedrijf diensten en producten kunnen ontwikkelen om hierbij te helpen. Ik kijk er erg naar uit om samen met Gerwin de volgende stappen te zetten.”

Over Accordis
Accordis is een IT-dienstverlener voor zorgorganisaties en focust zich met name op het verbeteren van de informatievoorziening binnen de zorg. Hiertoe implementeert het bedrijf software en draagt het er zorg voor dat dit geïntegreerd wordt met de bestaande structuur én geadopteerd wordt door de medewerkers. Accordis heeft veel kennis en ervaring op het gebied elektronische cliëntendossiers (ECD’s), eHealth en data en biedt consultancy, dataservices en een academie. De organisatie is partner van Nedap Healthcare en heeft inmiddels ruim 250 Nedap Ons implementaties uitgevoerd. De Accordis Academie verzorgt trainingen op locatie en e-learning voor Nedap Ons-gebruikers en gebruikers van de Accordis Zorgmonitor (de business intelligence oplossing voor de zorg). Bij Accordis werken op dit moment 30 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.accordis.nl of LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht