Industry Wire

Geplaatst door Ace

Ace lanceert eigen coin

Amsterdam, 23 augustus 2022 – Ace lanceert binnenkort haar eigen Ace Coin, een digitale munt om werknemers te laten participeren in de ontwikkeling van het bedrijf. Daarmee is Ace de eerste bureaugroep met een eigen cryptocurrency die is gebouwd op de blockchain. De bureaugroep stuurt met deze innovatie aan op een nieuwe manier van verbinding en samenwerking met haar werknemers.

Rogier IJzermans, CEO Ace: “De nieuwe wereld vraagt om nieuwe oplossingen. We zijn met Ace altijd bezig om te kijken hoe nieuwe technologie kan bijdragen aan onze organisatie en onze klanten. Blockchain is sowieso een goede ontwikkeling en de lancering van een eigen crypto stelt ons in staat om onze werknemers op een laagdrempelige manier te laten participeren in het bedrijf. We zien dit als een moderne vorm van het creëren van mede-ondernemerschap in de club en het aantrekken en binden van talent. Met de opkomst van de metaverse wordt er in de toekomst nog veel meer mogelijk met deze technologie. We vinden het belangrijk om onze werknemers en klanten hierin mee te nemen.”

De Ace Coin kan vooralsnog alleen door Ace werknemers worden aangeschaft, via de wallet in de Ace App. De waarde van de Coin is gekoppeld aan de waarde van het bedrijf. Op deze manier delen werknemers mee in de groei en het succes van de onderneming. Naast de Coin lanceert de bureaugroep ook een eigen Token, waarmee specifieke services betaald kunnen worden. Zoals bij het eigen restaurant, een business coach, work-outs, seminars of massages tijdens werk.

Over Ace
Ace is een moderne bureaugroep, bestaande uit: Born05, Blauw Gras, Glasnost, HERC, Airborne, Fitzgerald, IM Lounge, Newborn, Label A, Off The Record, AMARU en Content Icons. De groep werkt voortdurend aan een geïntegreerd aanbod voor merken, die relevant willen blijven in de snel veranderende en verjongende wereld. Er werken zo’n 320 mensen, vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Merken als Unilever, 538, Porsche, Samsung, Young Capital en Zalando, behoren tot het portfolio.

Meer informatie: www.thisisace.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht