Industry Wire

Geplaatst door Acer

Acer introduceert nieuwe ENDURO Urban laptop en tablet

TAIPEI, TAIWAN (15 april, 2021) Vandaag kondigt Acer een aantal nieuwe duurzame apparaten aan: de Acer ENDURO Urban N3 laptop en de Acer ENDURO Urban T1 tablet, voor duurzaam en mobiel gebruiksgemak, zowel thuis als onderweg. Gebruikers die altijd onderweg zijn, zullen gebaat zijn bij het compacte formaat van de ENDURO Urban N3. Gezinnen die thuisonderwijs volgen zullen blij zijn met de flexibiliteit van de ENDURO Urban T1.

Acer ENDURO Urban N3 duurzame laptop

De Acer ENDURO Urban N3 (EUN314-51W) is een duurzame 14-inch laptop om grenzen mee te verleggen. Hij weegt 1,85 kg en is 21,95 mm dun. Ook is deze laptop robuust genoeg om mee te nemen op ieder avontuur. De laptop is getest en voldoet aan MIL-STD 810H3 (militaire norm) en IP53-certificeringen. Dit betekent dat hij bestand is tegen extreme temperaturen, vallen4, stof en water5. De belangrijkste kenmerken zijn: schokabsorberende bumpers op iedere hoek en waterbestendige IO-poorten, speakers en knoppen. Daarnaast is de laptop uitgerust met Acer’s unieke Aquafan™, een waterbestendige ventilator die samenwerkt met een slim ontworpen drainagesysteem om water af te voeren dat per ongeluk in de laptop terechtkomt.

De goed uitgeruste laptop is voorzien van een tot 11e generatie Intel® Core™ i7 processor6. Hij biedt daarmee meer dan genoeg vermogen om iedere taak gedurende de werkdag vlot uit te voeren. Ook is hij uitgerust met een tot NVIDIA® GeForce® MX330 GPU6, maximaal 1 TB SSD en maximaal 32 GB DDR4-geheugen7. Met de volwaardige USB Type-C-poort, Thunderbolt™ 4, een sleuf voor een SD-kaart en Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) kunnen gebruikers op alle manieren verbinding maken. De batterij gaat 13 uur8 mee en op het Full HD (1920 x 1080) IPS-scherm9 met een helderheid van 450 nits worden beelden nog duidelijker weergegeven, ook buiten.

Acer ENDURO Urban T1 duurzame tablet

De Acer ENDURO Urban T1 (EUT110) is een duurzame 10-inch tablet voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur, of het nu in de stad of in de wildernis is. Het apparaat is slank en duurzaam: het weegt slechts 595 gram en is 9,8 mm dun. Bovendien is hij IP53-gecertificeerd waardoor de tablet stof- en waterbestendig is5 en voldoet hij aan MIL-STD 810H4. De behuizing is gemaakt van schokabsorberende materialen, de hoeken zijn voorzien van verstevigde bumpers en het waterbestendige ontwerp biedt bescherming aan de IO-poorten, speakers en knoppen, zodat het toestel robuust genoeg is om de beproevingen van het dagelijkse leven te doorstaan.

Deze tablet is voorzien van een 10-point touch screen met een resolutie van 1920 x 1200 en een helderheid van 450 nits, zodat gebruikers zelfs buiten de deur van de mooiste beelden kunnen genieten. Het antibacteriële scherm van Corning® Gorilla® Glass1, 2 is voorzien van een ionisch zilveren component dat het scherm beschermt en schoon houdt. Functies als dual band Wi-Fi, een 2MP voorwaarts gerichte camera en een 5MP camera aan de achterkant maken van het apparaat een ideale partner in crime voor leren en ontdekken in de buitenlucht. Met een batterijduur van maximaal 8 uur10, Android 10 (Go edition) OS en een quad-core processor, is de Acer Enduro Urban T1 eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer ENDURO Urban N3 wordt in Q3 verwacht in de Benelux vanaf €899 in Nederland en €999 in België.

Het is niet bekend wanneer de Acer ENDURO Urban T1 wordt verwacht in de Benelux.

Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging via www.acer.com.

 

1 – Antibacterieel Corning Gorilla Glass geeft gebruikers geen bescherming of andere directe of impliciete voordelen voor de gezondheid.

2 – De antimicrobiële oplossing is als optie verkrijgbaar en kan variëren per model en/of regio.

3 – Zand- en stoftests zijn gebaseerd op MIL-STD810F.

4 – Volgens de MIL-STD-richtlijnen, is het apparaat bestand tegen vallen van maximaal 122 cm en temperaturen van -32 to 49 graden Celsius.

5 – Een IP53-certificering geeft aan dat een apparaat stofbestendig is en slechts een beperkte hoeveelheid stof binnenlaat, en bestand is tegen enige waterstralen.

6 – De specificaties kunnen variëren per model en/of regio.

7 – Upgraden mogelijk tot 32GB met behulp van de twee SODIMM-modules.

8 – De genoemde levensduur van de batterij is gebaseerd op MobileMark 2014®-productiviteitstests in draadloze modus. Details van MobileMark 2014-tests zijn beschikbaar op www.bapco.com. De classificatie van de levensduur van de batterij is alleen bedoeld voor vergelijkingsdoeleinden. De werkelijke levensduur van de batterij is afhankelijk van het model, de configuratie, de toepassing, de instellingen voor energiebeheer, de gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. De maximale capaciteit van een batterij neemt af na verloop van tijd.

9 – Alle in dit document vermelde merken en productnamen bevatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en worden alleen gebruikt om de producten te benoemen of te beschrijven.

10 – De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik. De gebruiksduur van de batterij is gemeten door het loopen van 720P video, een helderheid van 100nits, externe headset, WLAN aan en Gmail ingelogd voor e-mail en updates.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht