Industry Wire

Geplaatst door Ctac

Action kiest opnieuw voor XV Unified Commerce Platform van Ctac

De snelst groeiende non-food discount retailer van Europa, Action, heeft recent een nieuw meerjarig contract gesloten met Ctac voor Ctac’s eigen XV Unified Commerce Platform.

Met de keuze voor dit platform is Action klaar voor de invulling van haar toekomstige ambities. Ctac levert Action een platform dat gericht is op een frictieloze Shopping Experience.

Door de inzet van hybride instore point-of-sales, self-checkouts en mobiele kassa’s ondersteunt het XV Platform de verdere ambities en internationale groei van Action. Volledig realtime, door middel van XV API’s, geïntegreerd met de systemen in het Action landschap.

Middels een set aan slimme commerce componenten zoals een virtueel winkelmandje en een krachtige loyalty-, pricing & promotion engine is het platform ook klaar voor toekomstige ontwikkelingen in een Unified Commerce omgeving met meerdere verkoopkanalen.

De relatie tussen Action en Ctac ten aanzien van SAP ERP dienstverlening en de inzet van de XV Retail oplossing gaat al terug naar de mid-zeroes. Op dat moment had Action ongeveer 45 winkels in Nederland en België. Destijds is een robuust fundament gebouwd dat in de afgelopen 15 jaren is geëvolueerd naar een krachtig en schaalbaar Unified Commere Platform.

Het XV Platform is momenteel bij Action actief in meer dan 2.300 winkels verdeeld over 10 Europese landen.

Pieter-Paul Saasen, CEO van Ctac: “Wij zijn enorm trots dat Action opnieuw kiest voor een duurzame samenwerking met Ctac en dat wij dagelijks ons steentje mogen bijdragen aan de snelst groeiende retailer van Europa.”

Financiële details rondom deze transactie worden niet bekend gemaakt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht