Industry Wire

Geplaatst door Fietsen Eén Twee Drie

Actuele Fietsnieuwslogs: 1,5 miljoen keer geraadpleegd

Fietsnieuws
De actuele weblog Fietsnieuws met dagelijkse informatie over alles wat met het fietsen te maken heeft, is de meest bezochte nieuwslog. Daarna volgt de nieuwslog Fietsroutenieuws, die vooral in het voorjaar en in de zomermaanden veel bezoekers trekt. De nieuwslog Fietsvakantienieuws krijgt in de eerste helft van het jaar veel bezoek, wanneer de plannen voor fietsvakanties gesmeed worden.

Gat in de markt
De drie fietsnieuwslogs zijn enkele jaren geleden ontstaan als onderdeel van de populaire fietswebsite Fietsen Eén Drie. Hoofdredacteur Gerrit Pruim is enthousiast over de groei. “Er bestonden in Nederland en Vlaanderen geen nieuwsmedia op internet, die op brede wijze informeerden over alles wat met fietsen, fietsroutes en fietsvakanties te maken heeft. Iedere fietsorganisatie informeerde over zijn eigen activiteiten en producten Dat is uiteraard prima. Onze nieuwslogs informeren echter zeer breed over alles, wat met recreatief fietsen te maken heeft. Ze blijken hiermee in een grote behoefte te voorzien. Je zou kunnen spreken van een gat in de markt. We krijgen dan ook erg veel positieve reacties op onze berichtgeving.” De headlines van de drie nieuwslogs verschijnen inmiddels in toenemende mate ook op de sites van derde organisaties. Pruim: “Daarvoor geven we met plezier toestemming”.

Nieuwe activiteiten
De website Fietsen Eén Twee Drie heeft haar focus de afgelopen weken verder uitgebreid met het oog op het fietsseizoen 2009.
* De rubriek Fietsenwinkels telt inmiddels meer dan 1.000 fietswinkels in Nederland en België met alle gegevens van deze winkels en een directe doorlink naar hun websites.
* De Actuele Fietsagenda, met de belangrijkste eendaagse en meerdaagse recreatieve fietstochten in Nederland en Vlaanderen, bevat nu ook een aparte agenda voor Fietszoektochten en een rubriek over de Fietsgildes, die overal in Nederland fietstochten organiseren.
* De Fietswebwinkel van Fietsen Eén Twee Drie bevat niet alleen meer dan ruim 5.000 fietskaarten, gidsen en boeken, maar er kunnen nu ook een groot aantal fietsvakanties overal in Europa worden bekeken en geboekt.
* Het aantal gratis fietsroutes op Fietsen Eén Twee Drie is uitgebreid tot ruim 3.200. Daarmee blijft Fietsen Eén Twee Drie de grootste fietsroutewebsite van de Benelux.
* Tenslotte is het Fietsprikbord volledig vernieuwd en uitgebreid met o.a. fietsvideo’s.

Links
* Fietsnieuws: http://www.fietsen.web-log.nl/
* Fietsroutenieuws: http://www.fietsroutes.web-log.nl/
* Fietsvakantienieuws: http://www.fietsvakanties.web-log.nl/
* Actuele Fietsagenda: http://www.actuelefietsagenda.nl
* Meer dan 3.200 fietsroutes: http://www.fietsen.123.nl/fietsroutes.htm

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht