Industry Wire

Geplaatst door Vergelijk.nl

Adhouse7 is eerste Gold Marketing Partner voor Vergelijk.nl

Vergelijk.nl werkt continu aan manieren om haar klanten te helpen betere resultaten uit de advertentiebestedingen te halen. Bij Vergelijk.nl is het als webwinkel mogelijk om op basis van ROAS afspraken te werken. Cruciaal hierbij is de kwaliteit van de conversie tracking en dat de inhoud van de productfeeds in orde is. Omdat Vergelijk merkt dat het hier in de praktijk nogal eens aan ontbreekt, is het een Partnerprogramma gestart. Adhouse7 is de eerste Partner van Vergelijk die voor klanten in Nederland, België en Finland het predikaat Gold Marketing Partner heeft ontvangen.

“Adhouse7 heeft een toolset met unieke data en rules ontwikkeld, waarmee webshops op productniveau inzicht hebben in de exacte kosten en omzet van ieder CPC advertentiekanaal. Deze toolset biedt webwinkels de mogelijkheid hun campagnes op professioneel niveau te beheren en optimaliseren”, aldus Uriël Ballast, CEO van Adhouse7. “In samenwerking met Vergelijk maken wij voor de klanten een datakoppeling met verschillende systemen, waardoor de webshop inzicht heeft in de resultaten van het verkeer dat zij uit verschillende CPC kanalen ontvangen. Wij zijn blij dat met deze oplossing zowel de webwinkel als Vergelijk hier significante voordelen door behaalt.”

“Voor Vergelijk.nl is het belangrijk om te weten dat het verkeer dat wij voor klanten genereren ook daadwerkelijk goed wordt geattribueerd. Zo kunnen wij onze klanten helpen om hun ROAS doelstellingen te halen. Daarnaast is het belangrijk voor ons dat we er zeker van zijn dat onze klanten weten hoe ze de kwaliteit van een datafeed kunnen verbeteren en op welke manier je het beste een campagne kunt optimaliseren. Al met al voor ons reden genoeg om Adhouse7 als eerste Gold Marketing Partner te benoemen”, aldus Joris Verwater, CMO van Vergelijk.nl.

Wil je weten hoe Adhouse7 webwinkels ondersteunt bij het adverteren op Vergelijk.nl? Kijk dan op adhouse7.com/cpc-kanalen of bel 085-1301967.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht