Industry Wire

Geplaatst door TBWANEBOKO

adidas komt met reboot van hun beroemdste voetbal franchise: Predator Mutator – 100% Unfair

Paul Pogba, Marc-André ter Stegen, Becky Sauerbrunn en Dele Alli worden oneerlijk bevoordeeld dankzij de volledig nieuwe Predator- 20 Mutator.

Voor de Predator Mutator lancering creëerde adidas een campagne ter ere van het ‘unfair advantage’ dat de nieuwe Predator Mutator zijn spelers geeft dankzij de nieuwe DEMONSKIN-innovatie. Deze volledig nieuwe technologie is ontwikkeld om controle te maximaliseren en grip op de bal te verbeteren. In de film verschijnen een groot aantal Predator-spelers zoals Paul Pogba, Marc-André ter Stegen, Dele Alli, Becky Sauerbrunn en zelfs David Beckham.

Sinds het begin is het design van de Predator geïnspireerd door de gevaarlijkste wezens in de natuur. Zij staan symbool voor de krachtige en dynamische krachten die de voetbalschoen opwekt met als doel de speler een voordeel te geven op het veld.

Geïnspireerd op deze extremen van de natuur tilt de Predator 20 Mutator het iconische ontwerp van de voetbalschoen tot een nog hoger niveau. Een opvallend silhouet met Primemesh-bovenwerken voor een mutatie van het design.

De nieuwe ‘100% Unfair’ campagne is een krachtig eerbetoon aan de originele Predator voetbalschoen en zijn spelers. De geschiedenis zet zich voort met een nieuwe generatie iconische spelers: de volledig nieuwe Predator Mutator wordt gedragen door Paul Pogba, Becky Sauerbrunn, Marc-André ter Stegen and Tessa Wullaert.

“100% Unfair” werd ontwikkeld door TBWA/NEBOKO. De wereldwijde 360° campagne omvat een herofilm, sociale media, opvallende print en out-of-home uitingen en een productfilm die de oneerlijke aard van de Predator voetbalschoen toont.

De campagne is wereldwijd gelanceerd, inclusief in de VS, de UK, Europa en Azië.

adidas.com/predator

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht