Industry Wire

Geplaatst door Adobe

Adobe introduceert Photoshop Elements en Premiere Elements voor gemakkelijke foto- en videobewerking

Amsterdam, 29 september 2022Adobe introduceert Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023 .  De programma’s zijn voorzien van geheel nieuwe functies waarmee consumenten gemakkelijk hun eigen verhaal kunnen creëren. Het verbeterde aanbod omvat nieuwe Adobe Sensei AI-functies voor eenvoudige bewerkingen en edit-handleidingen voor iedereen. Elements 2023 gaat verder dan desktop en biedt een verbinding met nieuwe web- en mobiele companion apps (uitsluitend Engels beta) om onderweg foto’s en video’s te bekijken en delen.

Of consumenten nu snelle bewerkingen willen uitvoeren of geavanceerde opties willen verkennen, met Photoshop Elements en Premiere Elements 2023 is het voor iedereen makkelijker dat ooit om inspirerende foto- en videocontent te maken en delen. Adobe Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023 bieden onderstaande nieuwe functies:

  • Beleef onderweg veel plezier aan foto’s en video’s door ze te uploaden naar de cloud met de nieuwe mobiele companion app (uitsluitend Engels beta).
  • Doe meer vanuit elke browser door bewerkte foto’s en video’s te delen en te bekijken via de nieuwe webcompanion app. Het is ook mogelijk om collages en diavoorstellingen te maken.
  • Voeg bewegende elementen toe aan foto’s om bijvoorbeeld watervallen, wolken of andere achtergronden in stilstaande beelden een vleugje filmmagie te geven. Of sla beelden op als MP4-video’s en GIF’s om deze te delen op sociale media met behulp van Adobe Sensei.
  • Breng foto’s naar een hoger niveau met bijgewerkte creatieve content, zoals achtergronden, patronen en luchtafbeeldingen. Gebruik nieuwe collage- en diashowsjablonen om foto’s op een leuke manier te presenteren.
  • Creëer met behulp van Peek-through Overlays de illusie van diepte in foto’s.
  • Transformeer videoclips in één klik met Artisitic Effects, geïnspireerd op populaire kunststijlen en mogelijk gemaakt door Adobe Sensei.
  • Kies de perfecte soundtrack dankzij 100 nieuwe audiotracks in Premiere Elements. Deze zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen, zoals thuisfilms en schoolprojecten.
  • Geniet van betere prestaties en stabiliteit met tot 35 procent snellere installatie, 50 procent snellere starttijden, 48 procent vermindering van app-grootte en tot 70 procent snellere starttijden op Mac-computers met Apple M1-ondersteuning.

Wij vinden dat iedereen alles moet kunnen maken wat hij zich voorstelt,” aldus Ashley Still, Senior Vice President Digital Media Marketing, Strategy en Globel Partnerships bij Adobe. “Met Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023 kan iedereen zijn of haar creatieve visie op nieuwe manieren tot leven brengen met AI-gestuurde bewerkingen, hands-on leermateriaal en de flexibiliteit om onderweg van creatieve content te genieten.”

Prijzen en beschikbaarheid
Photoshop Elements 2023 en Premiere Elements 2023 zijn nu verkrijgbaar via www.adobe.com en de meeste grote retailers voor €83,00 per stuk of gebundeld voor €125,00.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht