Industry Wire

Geplaatst door Adobe

Adobe Lightroom verrijkt de Samsung Galaxy S23-serie met professionele fotobewerking

Amsterdam, 2 februari 2023 – Smartphones uit de Samsung Galaxy S23-serie gaan wereldwijd gebruik maken van Adobe Lightroom als exclusieve standaard fotobewerking-app voor foto’s die met de Expert RAW-app zijn gemaakt. De Expert RAW-app, exclusief beschikbaar op Samsung Galaxy, maakt opnamen en bewerkingen in RAW en JPEG mogelijk in DSLR (spiegelreflexcamera)-stijl. Eenmaal gedownload is de Expert RAW-app functionaliteit ook toegankelijk via de Camera app op de Galaxy S23-serie. Voor een verbeterde ervaring zetten de Samsung Galaxy Book 3 Ultra en Pro PC’s automatisch Expert RAW beelden over van Galaxy S23-apparaten. Ook zijn gebruikers in staat om beelden te bewerken in Adobe Lightroom voor professionele resultaten.

De kracht van RAW
Als de enige fotobewerkingsapp die rechtstreeks is geïntegreerd met Expert RAW, stelt Lightroom Galaxy S23-gebruikers in staat om met één tik RAW-foto’s te bewerken. Doordat het programma gebouwd is met presets en tutorials voor hobbyisten en met geavanceerde technologieën voor detailverbetering voor professionals, biedt Lightroom elke gebruiker een uitstekende ervaring op het gebied van fotobewerking. Gebruikers profiteren van Lightroom’s beeldverwerking, eenvoudige bediening en flexibiliteit, inclusief onderscheidende factoren zoals cloudopslag. Op deze manier kunnen gebruikers hun RAW-foto’s direct naar de cloud sturen, komt er kostbare smartphone-ruimte vrij en wordt gesynchroniseerde bewerking op andere apparaten mogelijk.

“We zijn verheugd dat Samsung de Expert RAW-app verbetert als een ingebouwde camera-optie, met Lightroom als de standaard en enige fotobewerker”, zegt Scott Belsky, chief product officer en executive vice president, Creative Cloud bij Adobe. “De combinatie van Expert RAW met de krachtige en toch toegankelijke bewerkingstools, presets en tutorials van Lightroom geeft iedereen de mogelijkheid om foto’s op professioneel niveau te bewerken.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht