Industry Wire

Geplaatst door Quadira

Advanced-Forms® van het Nederlandse softwarebedrijf Quadira is Certified for Microsoft Dynamics AX

 

Veghel, 18 december 2015 – Advanced-Forms® van het Nederlandse softwarebedrijf Quadira is CfMD gecertificeerd voor Microsoft Dynamics AX2012. CfMD (Certified for Microsoft Dynamics) is de hoogste certificering van Microsoft voor software oplossingen die ontwikkeld zijn door Microsoft partners. Advanced-Forms® was al gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV2016.


“We hebben Advanced-Forms® al bij vele klanten geïmplementeerd voor geautomatiseerd document output management in combinatie met Microsoft Dynamics AX2012. Advanced-Forms® vult namelijk voor bedrijven die AX2012 gebruiken op een eenvoudige en flexibele wijze de wensen in op gebied van geautomatiseerde samenstelling en distributie van rapporten en documenten uit AX2012″, aldus Hajo Kanters, CEO en oprichter van Quadira. “Wij hechten veel waarde aan deze Microsoft CfMD certificering. Hiermee kunnen onze nationale en internationale partners en klanten er namelijk vanuit gaan dat onze Advanced-Forms® document output management oplossing met verregaande integratie met Dynamics AX software, uitstekend functioneert”, aldus Hajo Kanters.
Met Advanced-Forms® kunnen Microsoft Dynamics AX partners en klanten op een eenvoudige en flexibele wijze zelfstandig documenten samenstellen, qua lay-out en inhoud. Verder kan men de documenten geautomatiseerd distribueren in allerlei formaten en op allerlei manieren. Alle geprocesste documenten worden met Advanced-Forms® digitaal gearchiveerd in en vanuit Dynamics AX, in combinatie met bijvoorbeeld Microsoft Sharepoint. En dat alles zonder applicatie maatwerk en programmeer kennis.

Over Quadira
Quadira is een Nederlandse onderneming met eigen kantoren in Nederland, België en Duitsland en is al meer dan 15 jaar specialist op gebied van Output Management, E-Factureren en Digitaal Archiveren. Wij ondersteunen met Advanced-Forms®, onze Output Management oplossing, vele ERP applicatie omgevingen, waaronder IBM OS/400 en Microsoft Dynamics, waarvoor we zijn gecertificeerd. Met Advanced-Forms® kunnen onze partners en klanten eenvoudig, efficiënt en zelfstandig documenten samenstellen, distribueren en digitaal archiveren zonder maatwerk en hoge kosten. Samen met onze partners zijn wij wereldwijd actief en breed georiënteerd in de markt en hebben vele gerenommeerde bedrijven als klant uit diverse sectoren, van retail tot food en van industrie tot logistiek. Meer informatie over Quadira is te vinden op www.quadria.com of volg Quadira op twitter via @QuadiraSoftware.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht