Industry Wire

Geplaatst door &.media group

&.agency viert 5-jarig bestaan met aantreding nieuwe managing director

&.agency viert 5-jarig bestaan met aantreding nieuwe managing director
Amsterdam – 30 maart 2023
&.media group founders Sophie van der Schaft en Britt Hogenhuis vieren het 5-jarig bestaan van hun succesvolle eerste label &.agency. &.agency is dankzij haar enorme groei de afgelopen jaren nu toe aan een nieuwe Managing Director; een rol die Cedric Brunings sinds kort op zich heeft genomen. Brunings vervult daarnaast binnen &.media group ook de rol van Chief Growth Officer.

Sophie van der Schaft en Britt Hogenhuis leerden elkaar in 2017 kennen toen zij door hetzelfde bedrijf een ‘proefbaan’ aangeboden kregen; het bedrijf kon niet kiezen tussen de twee dus nam hen beiden aan met het idee dat één van hen over zou blijven. Totdat het echter op zowel persoonlijk als professioneel vlak zo goed klikte tussen Hogenhuis en Van der Schaft, dat er tijdens een drie uur durende vlucht een geheel businessplan voor een eigen influencer marketing agency op papier werd gezet. &.agency was geboren en lanceerde officieel op 1 april 2018.
Na een succesvolle start van &.agency begon bij zowel Van der Schaft als Hogenhuis het ondernemerschap weer te kriebelen. Na veel vraag van talent om door de twee vertegenwoordigd te worden, werd in januari 2020 &.talent gelanceerd: een influencer management bureau dat zich, net als &.agency, sterk focust op data. Sinds november 2021 hebben &.agency en &.talent er nóg een zusje bij, en maakt format development bureau &.format het trio aan media labels compleet. Sinds juli 2022 vallen alle drie de labels onder de paraplu van &.media group.
Nadat de groei van &.agency en &.media group in stroomversnelling raakte, is het met het 5-jarig bestaan van het eerste label nu tijd voor een nieuwe Managing Director.
“Met de onophoudelijke groei van &.media group moesten wij onze aandacht constant verdelen tussen het ondernemen en day-to-day runnen van onze labels. Zeker met de enorme groei van &.agency werd het tijd om op zoek te gaan naar iemand met een gedeelde internationale visie en een bak aan ervaring om het label verder te helpen”, aldus Britt Hogenhuis.

Uit deze zoektocht kwam Cedric Brunings, die na zijn vorige rol als Head of Business Development & Growth bij MediaMonks en verschillende functies bij onder meer Viacom, Twitter en Endemol Shine meer dan genoeg ervaring heeft om &.agency naar het volgende niveau te tillen. Naast Managing Director van &.agency is Brunings ook aangesteld als Chief Growth Officer van &.media group. “De fase waar &.media group zich nu in bevindt is zeer uitdagend en past perfect bij mij. Mijn ervaring kan helpen om de sterke groei en internationale ambities in goede banen te leiden. Daarnaast is er een fantastische bedrijfscultuur met een hecht en getalenteerd team, waardoor er met veel persoonlijke aandacht en passie wordt gewerkt aan mooie merken en campagnes.” vertelt Cedric Brunings.
Over &.media group
&.media group is een full service media & content groep met het hoofdkantoor in Amsterdam. Wij lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing, PR, talent management, formatontwikkeling en contentproductie. Onze klanten variëren van A-list adverteerders, mediabureaus, invloedrijke social media talenten tot toonaangevende TV en online streaming kanalen. Storytelling is waar we goed in zijn. Ons grootste doel is om mensen over de hele wereld te inspireren, te vermaken en hun belevingswereld te verrijken.
Onder &.media group vallen drie labels: &.agency, &.talent, en &.format. &.agency is een social storytelling bureau dat gebruik maakt van de kracht van influencer marketing, branded content, PR en (social) media strategie. &.talent begeleidt digital first content creators en allround personalities. &.format ontwikkelt en produceert unieke formats voor TV, online streaming diensten en podcast outlets.
Proud partner of
Amazon Prime Video, L’Oreal Group, PUMA, Moët Hennessy, bol.com, Praxis, Heineken, Warner Bros., vanHaren, Holland Casino and many more!
&.media group is een initiatief van Britt Hogenhuis en Sophie van der Schaft.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht