Industry Wire

Geplaatst door Albelli

Albelli introduceert smartphone app voor fotoboeken

Terugkijken op een geslaagde vakantie of weekend weg door vele malen door je foto’s te bladeren. Of juist de alledaagse momenten, die nu vaak worden vergeten, herbeleven? Grote en kleine herinneringen kunnen vanaf vandaag gemakkelijk en snel worden vastgelegd in een fotoboek met de smartphone app van Albelli, voor zowel Android- als iOS-smartphones.

Met de Albelli smartphone app maak je in een handomdraai een vierkant fotoboek, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende formaten (10×10 cm, 14×14 cm en 21×21 cm). Uiteraard kun je foto’s uit de filmrol van je smartphone gebruiken, maar door de volledige integratie van Facebook, Instagram en Dropbox is het ook mogelijk om foto’s die hier opgeslagen staan te importeren. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte achtergrond en ook is er de optie voor hoogglans, wat je foto’s nog beter laat uitkomen. De app geeft je bovendien de mogelijkheid om lay-outs toe te voegen aan de pagina’s.

Bart Westerveld, Country Manager van Albelli, vertelt: “Tegenwoordig wordt bijna elke herinnering vastgelegd met een smartphone. Foto’s worden vaak gedeeld via social media als Facebook en Instagram, of opgeslagen in een cloud-oplossing als Dropbox. Door het gebruiksgemak van de smartphone app bieden wij consumenten nu de mogelijkheid om deze foto’s niet alleen op te slaan, maar hier in een handomdraai een fysiek fotoboek van te maken.”

Met de lancering van de smartphone app gaat tevens de campagne #uitdepocket van start. Op verschillende plekken in het land en op social media wordt op een ludieke manier aandacht besteed aan de lancering van de app.

De lancering van de smartphone app volgt na de succesvolle introductie van de iPad app eind 2014. De app van Albelli is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht