Industry Wire

Geplaatst door Insyde

Allergrootste huizenzoeksite gelanceerd

Dit is verklaarbaar omdat alle huizensites elkaars content overnemen met behulp van bots. De content op de verschillende sites is dus voor een groot gedeelte gelijk aan elkaar. Het overlappende aanbod wordt aangevuld met huizen die door verkopers zelfstandig zijn aangemeld bij de specifieke huizensites. Omdat huizensites niet zomaar alle content van elkaar mogen overnemen, is de beschrijving van hetzelfde huis bij de ene huizensite minder uitgebreid dan bij de huizensite met de originele beschrijving.

Als ervaren of startende huizenzoeker heb je geen zin om alle 20 huizensites te bezoeken en daar steeds je voorkeuren aan te geven voordat je de beschrijving van een huis kan zien.
Als oplossing heeft Eerste koophuis daarom de aller-ALLERGROOTSTE huizenzoeksite gebouwd. Met behulp van de aangepaste Google zoekmachine van Eerste koophuis kun je direct zoeken binnen de 20 grootste huizensites van Nederland.

Eerste-koophuis.nl biedt de oplossing
Vul een stadsnaam, straatnaam en/of postcode in en je ziet in één oogopslag de meest relevante resultaten binnen de huizensites. Je kunt de resultaten eenvoudig verfijnen door met één klik een specifieke huizensite te doorzoeken. Geen gedoe, gewoon snel zoeken naar een geschikte woning binnen jouw favoriete stad, wijk of straat.

Probeer het snel zelf op www.eerste-koophuis.nl!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht