Industry Wire

Geplaatst door ALSO

ALSO wint Adobe’s “Digital Media 2020 EMEA Channel Partner”-prijs

Februari 2021 – Op basis van de succesvolle distributie van Adobe producten via de ALSO Cloud Marketplace (ACMP), is ALSO uitgeroepen tot “Digital Media 2020 EMEA Channel Partner of the Year”. Adobe verklaarde dat in haar inspanningen om de Value Incentive Plan (VIP) Marketplace te lanceren en Adobe Sign in VIP aan te bieden, de ACMP een essentiële rol heeft gespeeld. ALSO’s klantgerichte aanpak en sterke zakelijke relaties met de Adobe VIP-klantenbasis werden bovendien geprezen.

De nieuwe reeks Adobe diensten kunnen worden besteld en beheerd via de ACMP. Ook stelt de ACMP resellers in staat om eenvoudig licenties toe te voegen aan hun huidige abonnementen. Bovendien is de onboarding snel en eenvoudig voor nieuwe resellers, waardoor zij zich met geavanceerde tools kunnen richten op interessante verticals zoals de ontwerpindustrie.

“We are delighted to receive the recognition with this prestigious award, discerning us among the distribution partners in the digital media segment. It recognizes the innovative nature of our approach to help our partners succeed. The excellent interaction with Adobe has resulted in optimized, simple and scalable processes for resellers and in business growth for all partners”, aldus Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Zwitserland) is een van de toonaangevende technologieleveranciers voor de ICT-industrie, die momenteel actief is in 24 landen in Europa en in totaal 90 landen wereldwijd via PaaS-partners. Het ALSO-ecosysteem biedt ongeveer aan 110 000 wederverkopers hardware, software en IT-diensten van meer dan 700 verkopers, in meer dan 1340 productcategorieën. In de geest van de circulaire economie biedt het bedrijf alle diensten van levering tot refurbishment aan vanuit één bron. De divisie Supply omvat het transactionele aanbod van hardware en software. De divisie Solutions ondersteunt klanten bij de ontwikkeling van IT-oplossingen op maat. Cloud-aanbiedingen op abonnementsbasis en platforms voor cyberbeveiliging, virtualisatie en AI vormen de focus van de divisie Service. Voor meer informatie, bezoek: www.also.com. De hoofdaandeelhouder is de Droege Group, Düsseldorf, Duitsland.

Over Droege Groep

De Droege Groep (opgericht in 1988) is een onafhankelijke advies- en investeringsmaatschappij onder volledig familiebezit. De onderneming treedt op als specialist voor op maat gemaakte transformatieprogramma’s met als doel de ondernemingswaarde te verhogen. Droege Group combineert haar familiale bedrijfsstructuur en kapitaalkracht in een family-equity bedrijfsmodel. De groep investeert haar eigen vermogen in “special opportunities” met een focus op middelgrote bedrijven en spin-offs, alsmede strategisch buy & build transacties. Met als leidend principe “uitvoering – volgens de regels van de kunst” is de groep een pionier in uitvoeringsgerichte bedrijfsontwikkeling. Droege Group volgt een gerichte investeringsstrategie gebaseerd op lange termijn georiënteerde megatrends. Enthousiasme voor kwaliteit, innovatie en snelheid bepaalt het handelen van de onderneming. In de afgelopen jaren heeft Droege Group zich succesvol gepositioneerd op binnenlandse en internationale markten en is actief in 30 landen. Voor meer informatie, bezoek: http://www.droege-group.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht