Industry Wire

Geplaatst door Trunkrs

Amac zet samen met Trunkrs in op optimale klantbeleving

Amac, de grootste Apple Premium Reseller met 50 winkels kiest voor samenwerking met Trunkrs op het gebied van bezorging. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten ook tijdens het bezorgproces rekenen op de vertrouwde persoonlijke aandacht en service van Amac. Bovendien krijgen klanten meer mogelijkheden om een online bestelling sneller in huis te hebben. 
Consument moet centraal staan
Consumenten kunnen bij Amac online hun keuze maken uit een groot assortiment premium Apple-producten. Ed Bindels, directeur van Amac ziet de webshop, zeker in deze tijd, als een belangrijk verlengstuk van de winkels. “Wij staan bekend om het persoonlijke contact en de persoonlijke aandacht die wij bieden in onze winkels. Diezelfde premium klantbeleving willen we online bieden. Bezorging is hierbij een cruciaal onderdeel. Trunkrs is voor ons een professionele partner die net als wij de consument centraal stelt. Samen kunnen we online klanten dezelfde snelle en persoonlijke service leveren als in de winkel. Sinds wij met Trunkrs samenwerken krijgen we van klanten regelmatig complimenten over het bezorgproces.”
Hogere conversie 
Daarnaast bestellen consumenten steeds vaker in de late uurtjes van de dag en verwachten vervolgens dat de bestelde producten de volgende dag in huis zijn. Bindels: “Wij merkten dat de conversie in de avonduren wegzakt als je geen snelle levering kunt garanderen. Dankzij de snelle en punctuele bezorging van Trunkrs kunnen wij iedereen die voor 23.59 uur online bestelt de volgende dag al verrassen met hun bestelling. Op deze manier hebben onze klanten hun Apple-producten altijd binnen 24 uur in huis.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht