Industry Wire

Geplaatst door TelecityGroup Nederland

Amerikaanse Avature selecteert TelecityGroup Nederland

Het datacenter, dat voldoet aan de strengste internationale databeveiligingsnormen en beschikt over het ISO 270001 certificaat, gaat de Recruiting CRM-services verzorgen voor een aantal bestaande multinationale cliënten, waaronder enkele in de regio gevestigde grote werving- en selectiebureaus.

De door TelecityGroup aangeboden IP Multihome service biedt connectiviteit aan via diverse Tier 1-netwerkaanbieders en zes Europese Internet Exchanges. Daardoor is de beschikbaarheid hoog en bedraagt de reactietijd voor Avature CRM-applicaties op het continent minder dan een seconde. Als een van de energiezuinigste datacenters van Europa, met een vermogensdichtheid die tweemaal zo hoog is als het gemiddelde in de sector faciliteert Amstel Business Park een kosteneffectieve uitbreiding van Avatures activiteiten in de regio.

“We waren weliswaar genoodzaakt om onze hostingcapaciteit uit te breiden,” aldus CEO Dimitri Boylan van Avature, “maar we zetten ook weer een stapje op weg naar een milieubewustere manier om in onze rekencapaciteit te voorzien. Als aanbieder van SaaS benutten we onze servers beter en verwerken we meer informatie per verbruikte kilowatt dan de meeste systemen in interne datacenters. We zijn dan ook erg onder de indruk van de energiezuinigheid van het Business Park datacenter.”

Directeur Alexandra Schless van TelecityGroup Nederland voegt hieraan toe: “TelecityGroup datacenters krijgen keer op keer de voorkeur van toonaangevende Amerikaanse bedrijven, die hun activiteiten naar Europa willen uitbreiden. Avature heeft een uitstekende reputatie wat betreft het leveren van diensten via het internet. We vinden het dan ook een voorrecht om een cruciale rol te kunnen spelen in het ondersteunen van hun internationale expansie door het hosten en beheren van hun infrastructuur in onze robuuste en veilige Amstel Business Park datacenter.”

Over Avature
Avature is in 2004 opgericht door Dimitri Boylan, voormalig medeoprichter en CEO van HotJobs.com, en is een snel groeiende aanbieder van cloud computing softwareoplossingen voor human capital management. Het paradepaardje van Avature is een Recruiting CRM dat wordt aangeboden als Software-as-a-Service (SaaS). Avature heeft zijn hoofdvestiging in New York en heeft kantoren in de VS, Europa en Latijns-Amerika. Meer informatie over Avature is te vinden op www.avature.net.

Over TelecityGroup
TelecityGroup is een toonaangevende pan-Europese leverancier van netwerkonafhankelijke datacenters en biedt een scala aan van flexibele, schaalbare datacenters en waarde toevoegende services. TelecityGroup is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van veilige omgevingen met een hoge connectiviteit waar klanten hun web- en internet infrastructuren kunnen vestigen. Elk datacenter fungeert als een connectiviteitsknooppunt waar het faciliteren van opslag, delen en distribueren van data, content en media mogelijk is. Het hoofdkantoor van TelecityGroup is gevestigd in Londen. De onderneming beschikt over 22 datacenters in zeven Europese landen. Deze datacenters zijn gevestigd op uitstekende A1-lokaties in Amsterdam, Dublin, Frankfurt, London, Manchester, Milaan, Parijs en Stockholm.
TelecityGroup plc, het moederbedrijf van TelecityGroup, staat genoteerd op de London Stock Exchange (LSE: TCY). www.TelecityGroup.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht