Industry Wire

Geplaatst door Bax

Amerikaanse YouTuber Elise Ecklund bij Bax Music

AMSTERDAM/GOES – De immens populaire 22-jarige vlogger Elise Ecklund komt eind november langs bij de filialen van Bax Music in Amsterdam en Goes. De Amerikaanse is voornamelijk bekend geworden om haar Youtube-video’s waarin ze bekende songs speelt op haar ukelele. Ze komt op 24 en 28 november naar respectievelijk Amsterdam en Goes voor de promotie van haar ukelele-merk Flight. Fans kunnen haar daar ontmoeten en vragen stellen.

De Amerikaanse Ecklund werd op slag populair doordat filmster Will Smith in 2016 een video deelde op zijn Instagram-account, waarin zij een liedje zong met regels uit de haatmail die ze kreeg op haar eigen YouTube-kanaal. Het leverde haar binnen een dag een miljoen views op. Inmiddels heeft de Youtube-ster uit Oklahoma zelf anderhalf miljoen volgers.

Bij Bax Music in Amsterdam en in Goes speelt ze een aantal liedjes en is er een meet & greet. Daarnaast spelen ook de 14-jarige Nederlandse Lynn Cools uit Culemborg tijdens de demo’s  in beide vestigingen. In Amsterdam vindt de demo plaats op zondagmiddag 24 november van 16.00  tot 18.00 uur en in Goes op donderdag 28 november van 18.00 tot 20.00 uur. In Amsterdam zullen ook twee andere Flight-artiesten aanwezig zijn: Bridget & Anna.

De demo’s bezoeken is gratis, maar tevoren inschrijven is noodzakelijk. Dat kan op de website www.bax-shop.nl/events. De vestiging in Amsterdam is aan de James Wattstraat 71. In Goes staat de flagshipstore, aan de Olympiastraat 4.

Bax Music is de grootste online-muziekwinkel van de Benelux en marktleider in de verkoop van muziekinstrumenten en DJ- en studioapparatuur, en heeft naast Goes en Amsterdam winkels in Rotterdam, Apeldoorn en Antwerpen. Er werken 400 mensen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht