Industry Wire

Geplaatst door Stichting Blockchain Netherlands

Amsterdam krijgt met de Dutch Blockchain Days het grootste event van de Benelux op gebied van blockchain, cryptovaluta, NFTs en andere web3 ontwikkelingen

Amsterdam, 20 april – Op woensdag 14 Juni zal in Meervaart de Dutch Blockchain Days plaatsvinden. Het event is de eerste in zijn soort in ons land en combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met een scala aan side sessies en netwerkmogelijkheden voor een breed publiek.

Gedurende het eendaagse event kunnen ontwikkelaars, adviseurs, overheden, artiesten, onderwijzers, ondernemers en andere professionals en geïnteresseerden op talloze manieren in aanraking komen en geupdate worden over de kansen en mogelijkheden die de technologie biedt.

De DBD23 is een conferentie om de web3 industrie in Nederland verder te helpen. Het is een non-profit event, georganiseerd door professionals die zich als vrijwilliger gratis inzetten vanuit hun passie voor de technologie en community.

Dit evenement zal koolstofneutraal zijn. Samen met Carbify dragen we ons steentje bij aan de zorg voor de aarde en haar duurzaamheid!

Jan Scheele, mede organisator van de DBD23: “de ontwikkelingen binnen web3 gaan razendsnel. We zien het ecosysteem exponentieel groeien met zowel startups, professionals als organisaties die de technologie adopteren en implementeren. De roep om een event waar alle deelnemers van het ecosysteem samenkomen met andere geïnteresseerden, werd steeds groter. DBD23 komt aan die vraag tegemoet en heeft inmiddels al topsprekers van JP Morgan, Coinbase, Chainalysis en Fetch.AI”.

Tijdens de DBD23 zal niet alleen worden gekeken naar de technologische ontwikkelingen, maar ook breeduit worden gesproken met thought leaders over de wereldwijde impact van de technologie, uitdagingen zoals hacks, bijzondere implementaties binnen traditionele organisaties zoals voetbalclubs en banken, de synergie met andere technologien als AI en de aankomende Europese MICAR wet- en regelgeving.

Rudolf van Ee (Bestuurder BCNL en organisator DBD23: “De DBD23 is het eerste web3 congres in Nederland van deze omvang dat op de zakelijke markt is gericht en een breed ecosysteem activeert. We zien dat ook terug in de diversiteit van de aangesloten partners, sponsors, bezoekers en het programma aanbod. Het evenement verbindt alle belangrijke spelers in de wereld van blockchain en voorziet de bezoekers van kennis, netwerk, ervaringen, plezier, en interessante workshops, keynotes en panels. De samenwerkende partners en het sterke team achter de organisatie maken dit mogelijk en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Voor het event zijn nog tickets te koop. Het ticket geeft toegang tot het volledige event, met zowel het hoofdprogramma, gratis eten en drinken, de aanvullende breakout sessies, experience en netwerkgelegenheden.

Een greep uit de bevestigde sprekers:
– Bas Lemmens, EMEA Director Chainalysis
– Patrick Elyas, EMEA Director Coinbase
– Hunter Orrell, Founder WAGMI
– Janet Adams, COO SingularityNET
– Joshua Daniel , Vice President Morgan Stanley
– Lone Fonss Schroder, CEO Concordium

Bevestigde partners zijn onder andere: Bitvavo, Deloitte, EY, Maven 11, Loyens & Loeff, Blox, Dusk en CoinMarketCap.

Voor meer informatie kan je de website bezoeken: https://dutchblockchaindays.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht