Industry Wire

Anti-diefstal sleeve voor iPhone 6 voorkomt tevens buiging

Haarlem, 12-11-2014- Op Kickstarter heeft Rishi Soekhoe zijn project ‘6 pocket’ gelanceerd. De 6 pocket is een sleeve voor de iPhone 6 met een magnetisch anti-diefstal systeem en voorkomt een gebogen telefoon.

Kort na het uitbrengen van de iPhone 6 en de 6 plus klaagden veel gebruikers dat het grotere formaat van de telefoons problemen opleverde met te kleine jeans broekzakken, met ‘bent-gate’, voor Apple, als vervelend gevolg. De 6 pocket sleeve wordt aan de riem gedragen en rekent op die manier af met een te kleine broekzak. Hierdoor wordt de spanning en druk op de iPhone 6 en 6 plus geminimaliseerd.

Het ontwerp van de 6 pocket is uniek door het gebruik van het revolutionaire magnetische anti-diefstal systeem. De sleeve bevestigt en vergrendelt zich automatisch door middel van magneten. Het ontkoppelen is alleen mogelijk door de sleeve 180 graden te draaien en dit voorkomt verlies en diefstal.

De 6 pocket is multifunctioneel, want naast een handige sleeve is het ook een smart wallet, die ruimte biedt voor de dagelijkse pasjes, ID en briefgeld. De sleeve is gemaakt van full-grain, vegetable tanned leather.

Rishi Soekhoe is eigenaar van NEW-DNA en is steeds op zoek naar oplossingen om simpele dingen nog simpeler te maken en zo de gebruikservaring te verbeteren.

De 6 pocket voor de iPhone 6 en 6 plus is verkrijgbaar op Kickstarter en wordt vanaf december van dit jaar geleverd.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht