Industry Wire

Geplaatst door AOC

AOC brengt twee stijlvolle gaming monitoren met randloos design op de markt

Monitorenspecialist AOC breidt zijn AGON premium gaming monitor serie uit met twee nieuwe gebogen modellen: De AG322QCX (31,5 inch) met QHD-resolutie en de AG272FCX (27 inch) met Full HD-resolutie.

Beide schermen hebben een extreem licht gebogen vorm van 1800 mm voor meer beleving. Door de bijna onzichtbare schermranden aan de bovenkant en de zijkanten van de monitoren, neemt het design gamers mee in de actie op het scherm. Een verversingssnelheid van 144 Hz en AMD FreeSync-technologie leveren een soepele game-ervaring zonder schokken, tearing of motion blur. De AOC Low Input Lag Mode zorgt ervoor dat spelers hun commando’s direct op het scherm terugzien.

De twee modellen hebben dezelfde functies als de andere gebogen schermen uit de AGON-lijn, waaronder meerdere gaming-standen en instellingen (aan te passen met de bijgeleverde QuickSwitch keypad), een headset-haak, een handvat, ergonomische opties en aanpasbare LED-lichten (rood, groen en blauw). Verder bevatten beide monitoren een HDMI-, DisplayPort-, VGA- en USB 3.0-aansluiting.

De AOC AGON AG322QCX en AOC AGON AG272FCX zijn verkrijgbaar vanaf mei 2017 voor een adviesprijs van respectievelijk €599,- en €499,-.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht