Industry Wire

Geplaatst door Yenlo

: API- en integratiespecialist Yenlo breidt Account Managementteam uit om sneller te groeien op de Europese markt

Met de uitbreiding van het accountmanagement team kan Yenlo de groei en regio specifieke uitbreiding versnellen en haar services voor het WSO2 Managed Cloud Platform – Connext – uitbreiden.

Amsterdam, 14 juli 2020 – Wereldwijde API- en integratiespecialist Yenlo is verheugd aan te kondigen dat het hun accountmanagementteam heeft uitgebreid met Marcel Mourik, een ervaren senior accountmanager op het gebied van API- en integratie. Met de benoeming van Marcel Mourik versnelt Yenlo hun groei in de Europese regio.

Marcel Mourik heeft ruim 24 jaar ervaring in internationale sales & accountmanagement Voordat Marcel bij Yenlo kwam, heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende IT-bedrijven die zich richten op Nederlandse en internationale kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Hij heeft uitgebreide ervaring met PaaS, SaaS en Low Code – No Code Technologieën. Marcel is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft een bachelor economie. Marcel richt zich zowel op de Europese markt als op Yenlo’s Integration Platform as a Service – Connext.

“Marcel is een uitstekende toevoeging aan ons team. Hij brengt diepgaande kennis over verschillende IT-technologieën en markten en weet wat er nodig is om klantensucces te leveren. ”, zegt Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Aangezien Yenlo haar snelle groei voortzet en zich richt op onder andere Europa, zal Marcels uitgebreide achtergrond in accountmanagement de groei van Yenlo versnellen, vooral voor ons Connext-platform, een plug-and-play, schaalbaar, geautomatiseerd Integratie Platform as a Service (iPaaS) welke wordt aangeboden als een Cloud service en is gebaseerd op WSO2 open source-integratietechnologie. We zijn ontzettend blij hem aan boord te hebben! ” aldus Ruben van der Zwan.

“Ik ben vereerd om deel uit te maken van het Yenlo-team en mee te bouwen aan het solide fundament dat ze de afgelopen 13 jaar hebben ontwikkeld. Yenlo is perfect gepositioneerd om haar klanten te helpen met hun integratie-uitdagingen en API-first-strategie om hun bedrijf digitaal te transformeren om concurrerend te zijn in deze moderne digitale wereld, ”aldus Marcel Mourik, senior accountmanager, Yenlo.

Over Yenlo

Yenlo is de toonaangevende wereldwijde API- en integratiespecialist in het mogelijk maken van digitale transformatie met open source en agile technologie. Yenlo is een Platinum Value-Added Reseller (VAR) van WSO2 en is benoemd tot zowel WSO2 Partner of the Year 2018 en 2019 als WSO2 Most Certified Partner of 2019. Yenlo is van mening dat organisaties flexibel moeten zijn om een digitaal bureau te kunnen worden om hun relaties met klanten en bedrijfsvoering te optimaliseren en nieuwe diensten, producten en businessmodellen toe te kunnen voegen. Yenlo gelooft dat deze flexibiliteit – in technologie, kennis en financieel – gerealiseerd kan worden door een opensource-first, API-first en cloud-first strategie.

Yenlo brengt agility naar organisaties door het leveren van de beste professional services gebaseerd op diepgaande expertise. Onze services variëren van enterprise en solution architecturen tot softwareontwikkeling, operationele support; en WSO2 productsupport, training en certificatieprogramma’s. Dit is aangevuld door onze pre-built oplossing-as-a-service aanbiedingen, waaronder onze Connext service, een volledig beheerd integratie-platform-as-a-service. Meer informatie: www.yenlo.com en volg Yenlo op LinkedIn en Twitter of in Yenlo’s WSO2 Community.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht