Industry Wire

Geplaatst door Wunderkraut Benelux

Appnovation & Wunderkraut Benelux bundelen krachten voor sterke wereldwijde positionering

Vancouver, BC, Canada – 22-11-2016 Appnovation Technologies, wereldwijde leverancier van diensten en oplossingen voor open technologieën, kondigde vandaag aan dat het gaat samenwerken met Wunderkraut België en Wunderkraut Nederland. Beide zijn in hun regio gerenommeerde dienstverleners voor Drupal en andere digitale oplossingen.

Het uitgebreide team zal de sterke kanten van Appnovation en Wunderkraut Benelux combineren: Appnovations wereldwijde netwerk en resources worden gekoppeld aan de lokale branchekennis van Wunderkraut Benelux.

Dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband zullen beide teams de diensten voor Drupal en digitale en open technologieën excellent kunnen blijven leveren zoals voorheen. Hun gezamenlijke inspanningen, lokaal en internationaal, zullen bijdragen tot de groei van Appnovation en Wunderkraut Benelux, en het succes van hun klanten, personeel, partners en investeerders.

Het was voor beide bedrijven van fundamenteel belang dat de managementteams en het aandeelhoudersbestand intact bleven, zodat personeel en klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde stabiele werkomgeving en kwalitatieve dienstverlening.

Arnold Leung, CEO van Appnovation, is verheugd en optimistisch:

“Het doorgewinterde managementteam van Wunderkraut Benelux heeft fantastisch werk geleverd en een solide, succesvolle onderneming uitgebouwd. Aangezien steeds meer bedrijven kiezen voor Drupal, ging Appnovation op zoek naar opportuniteiten om zijn capaciteiten en aanwezigheid op het gebied van deze technologie verder te versterken en uit te breiden. Vanuit strategische oogpunt is dit een uitstekend partnership, waarbij onze lokale en internationale expertise onze activiteiten verder zullen ondersteunen.

De overname van Wunderkraut Benelux doet dit niet enkel op gebied van expertise, maar ook geografisch. We kijken ernaar uit om met hun team samen te werken en onze gezamenlijke inspanningen te vertalen naar groei en professioneel succes voor ons allen.”

Wunderkraut Benelux heeft 3 kantoren (in Gent, Antwerpen en Utrecht) en onderhoudt een strategische samenwerking met de Wunder Group. Samen kennen ze zo een uitgebreide aanwezigheid in Europa en genieten ze een sterke reputatie. De klanten, actief in verschillende sectoren en op tal van niveaus, omvatten start-ups en Fortune 500-bedrijven, non-profit organisaties en overheden.

Lieve Stynen, CEO van Wunderkraut Benelux:

“Vanuit Wunderkraut Benelux kijken we ernaar uit om deel uit te maken van Appnovation en onze twee culturen één te laten worden. Vanuit een zakelijk perspectief geeft dit niet enkel onze dienstverlening een grotere actieradius, maar biedt het ook kansen voor nieuwe diensten inzake open technologieën en toegang tot partnernetwerken die de invoering ervan promoten. Bovendien krijgen onze bedrijfsklanten toegang tot het brede scala aan diensten dat Appnovation aanbiedt, terwijl onze lokale klanten in de regio kunnen blijven rekenen op de uitstekende dienstverlening waar we voor blijven staan.”

Over Appnovation

Appnovation, een wereldwijde technologische dienstverlener, specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van enterprise-level oplossingen voor ondernemingen, gebaseerd op de beste commercieel ondersteunde open technologie platformen.

Met 10 kantoren en 200+ medewerkers over de hele wereld is Appnovation strategisch geplaatst om zijn expertise in digitale strategie en open technologieën ter beschikking te stellen van zijn klanten, die variëren van start-ups tot de Fortune 500, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. Zo helpt het hen kansen te identificeren om te innoveren en hun concurrentievermogen te versterken.

Sinds de oprichting in 2007 kreeg Appnovation erkenning voor zijn ontwikkeling, innovatie en zakelijk succes, met tientallen prijzen als resultaat. Meer informatie over Appnovation vindt u op https://www.appnovation.com

Over Wunderkraut Benelux

Wunderkraut Benelux is een toonaangevend digitaal bureau dat innovatieve en schaalbare oplossingen en platformen ontwerpt en levert aan klanten gaande van start-ups tot Fortune 500-bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

In zijn lange termijn partnerships met klanten concentreert Wunderkraut Benelux zich strategisch op het bieden van een superieure gebruikerservaring, met het oog op meer betrokkenheid en snellere business transformatie.

Wunderkraut Benelux werd in 2007 opgericht als Krimson – Drupal Architects en groeide de afgelopen 9 jaar uit tot een gerenommeerde Drupal partij met een team van 40+ medewerkers en kantoren in Antwerpen, Gent en Utrecht.  Meer informatie over Wunderkraut Benelux vindt u op https://wunderkraut.be/ http://wunderkraut.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht