Industry Wire

Geplaatst door Main Capital Partners

Apromore kondigt Series B financiering aan door Salesforce en GBTEC

Melbourne, Australië – 6 december 2022 – Apromore, een toonaangevende leverancier van waarde gedreven process mining software, heeft vandaag zijn Serie B financieringsronde van USD $10,3 miljoen (AUD $15,8 miljoen) aangekondigd met investeringen van Salesforce en GBTEC, een door Main Capital Partners gesteunde onderneming. Naast de investering is Apromore een samenwerkingsverband aangegaan met Salesforce om transparante connectiviteit te bieden tussen Salesforce Clouds en het Apromore process mining platform. Dit wordt geïmplementeerd met behulp van MuleSoft technologie. De gecombineerde oplossing geeft organisaties de mogelijkheid om naadloos wrijvingspunten, knelpunten en optimalisatiemogelijkheden in hun verkoop- en serviceprocessen bloot te leggen.

De Serie B ronde zal Apromore in staat stellen haar productmogelijkheden en connectiviteitsopties uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar best-of-breed process mining oplossingen van financiële diensten, telecom en andere dienstverlenende bedrijven. Bovendien zal de investering Apromore in de gelegenheid stellen haar geografische aanwezigheid verder te ontwikkelen en haar productportfolio uit te breiden op het gebied van prescriptieve procesanalyse en AI-ondersteunde procesoptimalisatie.

Met behulp van de Apromore-connector, die beschikbaar is in Anypoint Exchange, kunnen business stakeholders de prestaties blootleggen van hun lead-to-quote of incident managementprocessen die draaien in Salesforce Sales Cloud of Service Cloud. Apromore legt ook pijnpunten bij klanten bloot, redenen voor vertragingen en schendingen van Service-Level-Agreements (SLA’s), overtredingen van bedrijfsbeleid en andere verbetermogelijkheden.

“Voor bedrijven om de toenemende eisen van klanten en werknemers bij te houden, is een versnelde digitale transformatie van cruciaal belang. Salesforce Flow is een end-to-end automatiseringsplatform, aangedreven door MuleSoft, dat automatisering kan brengen naar elk systeem of gegevensbron, waar dan ook”, zegt Liam Doyle, Senior Vice President en General Manager of Automation, MuleSoft. “Dit partnerschap stelt onze wederzijdse klanten in staat om bedrijfsprocessen die door Salesforce worden gearrangeerd in kaart te brengen en te analyseren en mogelijkheden te ontdekken om bedrijfsflexibiliteit en efficiënte groei te stimuleren door middel van automatisering.”

Process mining maakt snelle, objectieve procesontdekking op schaal mogelijk, waardoor gebruikers bedrijfsprocessen kunnen analyseren en gebieden van wrijving, inefficiëntie en non-compliance kunnen aanwijzen. Apromore geeft bedrijven verder de mogelijkheid om de impact van veranderingen te simuleren, zodat kostbare misstappen bij operationele processen, transformatie of veranderingen in het bedrijfsmodel worden voorkomen.

“Nu bedrijven op zoek zijn naar oplossingen om hun winstgevendheid, klantervaring en efficiënte levering te verbeteren om de stijgende kosten te bestrijden, biedt process mining een concurrentievoordeel van verhoogde wendbaarheid tegen de aanhoudende economische ontwrichting”, aldus Marcello La Rosa, CEO van Apromore en professor aan de Universiteit van Melbourne. “Gecombineerd met de investering valideert het partnerschap met Salesforce de behoefte aan process mining-oplossingen die systeemneutraal zijn en snel kunnen worden ingezet om burger-procesdeskundigen te bekrachtigen.”

MuleSoft-klanten kunnen meer te weten komen over de Apromore MuleSoft Process Mining Connector door een bezoek te brengen aan https://www.mulesoft.com/exchange/com.mulesoft.connectors/mule4-apromore-connector/. MuleSoft is een geregistreerd handelsmerk van MuleSoft, Inc., een bedrijf van Salesforce. Alle andere merken zijn die van de respectieve eigenaars.

Over Salesforce
Salesforce, de wereldwijde leider op het gebied van CRM, stelt bedrijven van elke omvang en bedrijfstak in staat om digitaal te transformeren en een 360° beeld van hun klanten te creëren. Voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM), bezoek: https://www.salesforce.com

Over GBTEC
GBTEC is een expert in Business Process Management en IT Management. Het bedrijf combineert met succes consulting en softwareontwikkeling onder één dak. Met de BPM-oplossing “BIC” biedt GBTEC een innovatieve, volledig uitgebreide, krachtige BPM-suite voor proces- en IT-systeemoptimalisatie. Organisaties uit verschillende sectoren, zoals Fortune 500-bedrijven, grotere middelgrote ondernemingen en overheden vertrouwen op de BPM-oplossing “BIC” van GBTEC. Voor meer informatie, bezoek: https://www.gbtec.com

Over Apromore
Apromore biedt een gebruiksvriendelijke, snel te implementeren process mining-oplossing, waarmee bedrijfsteams snel hun bedrijfsprocessen kunnen visualiseren en analyseren om waarde te ontsluiten in bestaande processen of strategieën te identificeren voor transformatie of optimalisatie. De missie van Apromore, een resultaat van meer dan tien jaar uitgebreid onderzoek en innovatie door toonaangevende universiteiten, is om organisaties te helpen de waarde van hun bedrijfsprocessen te maximaliseren door het volledige potentieel van process mining te benutten. Ga voor meer informatie naar: https://www.apromore.com

Main Capital Partners
Main Capital Partners is een toonaangevende software-investeerder in de Benelux, DACH en de Nordics. Main heeft bijna 20 jaar ervaring in het versterken van softwarebedrijven en werkt nauw samen met management teams van haar portfolio bedrijven als een strategische partner, om duurzame groei te realiseren en excellente software groepen op te bouwen. Main telt 60 medewerkers en heeft kantoren in Den Haag, Stockholm, Düsseldorf, Antwerpen en de VS (Boston). Per oktober 2021 heeft Main meer dan EUR 2,2 miljard aan vermogen onder beheer. Main heeft tot op heden geïnvesteerd in meer dan 150 softwarebedrijven. Deze bedrijven hebben banen gecreëerd voor ongeveer 9000 werknemers. Kijk voor meer informatie op: https://main.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht