Industry Wire

Geplaatst door Atom Rotterdam

Atom met Flexas.com winnaar enterprise website

Op 16 september 2022 werden de nominaties voor de felbegeerde Drupal Splash Awards bekend gemaakt en gisteren op 6 oktober 2022 was het zover. De uitreiking van De Drupal prijs! Voor veel Drupal specialisten de prijs die ertoe doet.

Samen met onze opdrachtgever Flexas ontwikkelden wij op basis van Drupal 9 een prachtig Drupal platform voor de verhuur van kantoren. Flexas brengt huurders en verhuurders met specialistische kennis samen op een zeer uitgebreid en goed werkend online platform en met grote tevredenheid van haar gebruikers. Flexas wordt door 1535 van haar klanten gemiddeld met een 9,1 beoordeeld.

Deze visueel aantrekkelijke website, en online platform met uitgebreide Google Maps-integratie als kern, zonden wij samen met onze opdrachtgever in voor de Drupal Splash Awards in de categorie Corporate.

Uiteindelijk was het hoge woord daar en mochten wij, Atom en Flexas, elk met zo’n mooie Drupal bokaal, met daarop de 1e prijs in categorie Corporate, naar huis.

De jury zei verder over het project o.a.:

“De website laadt erg snel tijdens het zoeken en filteren op resultaten en zoeken en filteren werkt daarom goed!”

“Makkelijk te benaderen concept voor het huren van kantoorruimtes.”

“Geweldige zoekervaring, geïnspireerd door Booking, die ook perfect werkt voor kantoorruimte. Geweldig werk met het integreren van kaarten.”

“Indrukwekkende implementatie van Drupal en de Google’s Map API.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht