Industry Wire

Geplaatst door Avaya

Avaya presenteert Dia Telecom als ‘wholesaler’ van managed cloud diensten

Nieuwegein – Avaya Nederland en Dia Telecom, specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen uit de cloud, gaan de samenwerking verder intensiveren. Dia Telecom is al bijna twintig jaar actief in de cloud-based telecommunicatiebranche en ontzorgt klanten op het gebied van IP Telefonie, Contact Center en Unified Communications. In 2012 werd Dia Telecom de eerste Cloud georiënteerde business partner van Avaya Nederland. Nu hebben beide partijen besloten de samenwerking verder uit te breiden. Zo zullen de succesvolle Avaya Aura diensten powered by Dia Telecom uitgebreid worden met Avaya IP Office (IPO), Avaya IPO Contact Center (IPOCC) en Avaya Contact Center Select (ACCS) diensten vanuit een beveiligde ISO- en NEN gecertificeerde VMWare omgeving.

Voor Avaya biedt de samenwerking nieuwe kansen om haar positie als wereldleider in zakelijke communicatietechnologie te versterken. “De markt voor Unified Communications en Contact Center uit de cloud is voor Avaya een markt met nog veel nieuwe resellers. Dia Telecom biedt ons toegang tot die nieuwe resellers en daarom past het opzetten van een wholesale cloud dienst met Dia Telecom uitstekend in de go-to-market strategie van Avaya”, aldus Ronald Hoeijenbos, channel leader Europe North bij Avaya.

Dia Telecom verzorgt de beschikbaarheid op basis van de gewenste Service Level Agreement (SLA), compleet met 2e lijn support, 24×7 monitoring en storingsdienst en voorziet zo in de vraag van partners. Nieuwe en bestaande Avaya Business Partners worden verwelkomt met een gratis testomgeving en krijgen daarbij ondersteuning van zowel Avaya als Dia Telecom.

Als wholesale leverancier van Avaya voelt Dia Telecom zich als een vis in het water. Mark Omtzigt, algemeen directeur, vult daarop aan: “Daar ligt onze passie en dat is waar wij goed in zijn. De IPO, IPOCC en ACCS diensten zijn klaar voor hedenhaags gebruik én gericht op de toekomst. Onze clouddiensten zijn uitsluitend gebaseerd op “best practises” en bewezen technologie. Onze Business Partners kunnen zich zo blijven richten op de behoeften, eisen en wensen van hun eindklanten, Dia Telecom ontzorgt de rest”.
+++

Over Avaya
Avaya maakt bedrijfskritische, real-time communicatietoepassingen mogelijk voor de meest belangrijke systemen ter wereld. Avaya is wereldleider in zakelijke communicatietechnologie en levert een uitgebreid portfolio aan software en services voor Contact Center en Unified Communications – op locatie, in de cloud, of als hybrid. Geen ander bedrijf is beter gepositioneerd om communicatievraagstukken van de huidige digitale zakenwereld op te lossen. Voor meer informatie ga naar www.avaya.com

Over Dia Telecom
Dia Telecom is sinds 1999 actief in de cloud-based telecommunicatiebranche en ontzorgt klanten volledig op het gebied van telecommunicatie. Het eigen telefonieplatform van Dia Telecom is verspreid over meerdere datacenters en handelt voor meer dan 500 klanten dagelijks 700.000 belminuten af. Dia Telecom is specialist op het gebied van telecommunicatie oplossingen uit de cloud, gebaseerd op het bekroonde Avaya Aura en IP Office platform. Diensten als Unified Communications as a Service, Contact Center as a Service, Voice Response as a Service, SIP Trunking, SIM-Only Services en Connectivity Services zijn per gebruiker per maand af te nemen. De cloud gebaseerde oplossingen zijn geschikt voor de mid- en grootzakelijke markt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht