Industry Wire

Geplaatst door Tapperuse

Avifauna zoekt geluksvogels

Op 10 oktober gaan twintig geluksvogels mee met de dierenverzorgers van Avifauna. Speciaal voor de introductie van de app Tapperuse mogen de geluksvogels mee ‘hangen met de halfapen’, ‘praten met de pinguïns’ en ‘vogels verzorgen’. Om kans te maken op de winactie hoeven ouders en/of verzorgers slechts de (gratis) app te downloaden, een profiel aan te maken en te stemmen op hun favoriete activiteit bij Avifauna. De inschrijving sluit op 4 oktober; op 5 oktober maakt John de Hoon, de directeur van Avifauna, de gevleugelde winnaars bekend. Aanmelden kan via Facebook.

Geluksvogeltjes

Op 10 oktober gaan twintig kinderen mee met de dierenverzorgers van Avifauna. “De actie Geluksvogels Gezocht biedt kinderen de unieke kans om mee te gaan met de dierenverzorgers, iets wat we normaal gesproken niet doen” vertelt Pamela Stolze. “Voor Tapperuse maken we graag die uitzondering.”

Early Adopter

Avifauna is een van de eerste attracties waar bezoekers ook tappend naar binnen kunnen. “Wij waren gelijk enthousiast over Tapperuse omdat we ervan overtuigd zijn dat we er meer bezoekers mee gaan trekken. Met Tapperuse wordt het park toegankelijk voor jonge gezinnen en de moderne consument die flexibiel willen zijn in hun vrije tijds- en geldbesteding. Juist die bezoeker die nu nog niet komt en Avifauna een keer een uurtje of twee wil ‘uitproberen’. Eenmaal hier denken we dat ze ontdekken hoeveel Avifauna te bieden heeft en hopen we dat ze langer blijven of vaker terugkomen.”

Hoe Tapperuse werkt

Een nieuwe gebruiker registreert zich eenvoudig in de app. Bezoekers tappen in als ze een locatie inlopen en tappen uit bij vertrek. Ze betalen achteraf via AfterPay, waarbij de entreekosten nooit hoger zijn dan de maximale dagprijs. De transactiekosten bedragen €0,75 per bezoek en blijven gelijk als er meerdere personen meegaan op een account (maximaal 6).

Over Tapperuse

Tapperuse is een app die ‘per minuut betalen’ mogelijk maakt voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Bezoekers betalen per minuut of alleen voor de tijd dat ze een museum, pretpark, klimbos, dierenpark of sauna bezoeken. De app biedt flexibiliteit, vrijheid en gemak aan consumenten, zorgt voor een betere spreiding van bezoekers en verwelkomt klanten die anders niet waren gekomen. De betaling gaat achteraf via AfterPay. De app is hier gratis te downloaden.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht