Industry Wire

Geplaatst door Avinty

Avinty breidt uit met overname app-team

Zorgsoftware-ontwikkelaar Avinty heeft een team van specialisten in mobiele applicaties (apps) overgenomen. Het gaat om tien professionals die jarenlang specialistische ervaring hebben op het gebied van mobiele applicatieontwikkeling. Het team gaat werken aan nieuwe concepten en innovaties, waarmee de klanten van Avinty ontzorgd worden.

Het ontwikkelen van mobiele applicaties wordt gecentraliseerd in de nieuwe werkmaatschappij Avinty Apps. Met deze toevoeging aan de groep wil het bedrijf een grote stap zetten in de steeds toenemende vraag van klanten naar mobiele applicaties.

Meer tijd voor zorg, minder administratie

Zo hebben de app-specialisten de afgelopen tijd gewerkt aan een app die het ambulante werken van hulpverleners in de Jeugdzorg ondersteunt. De app voor behandelaren van de GGZ is in ontwikkeling. Met de toevoeging van mobiele oplossingen aan haar ecosysteem wil Avinty gebruiksvriendelijke en tijdbesparende zorgsoftware binnen handbereik van de zorgprofessional en de cliënt of patiënt brengen. Dit zal voor gebruikers in de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ en Revalidatie significante voordelen opleveren.

Efficiency voor de instelling

Onno Verstegen is CEO van Avinty: “Ons doel is om administratieve lasten in de zorg te verlagen door intuïtieve systemen te bieden die de zorgprofessional ondersteunen. Op deze manier optimaliseren we de hulp van de zorgprofessional aan de cliënt en patiënt. De systemen van Avinty bieden efficiency voor de instelling en zorgen voor meer regie bij de cliënt of patiënt. Door ons ecosysteem waarin we EPD, ECD, planning, eHealth en apps integreren, zorgen we ervoor dat deze oplossingen naadloos in elkaar overlopen en gegevens maar één keer hoeven te worden ingevoerd.”

Avinty

Naast Avinty Apps bestaat de groep inmiddels uit de werkmaatschappijen Avinty GGZ, Avinty Jeugd en Gehandicaptenzorg, Avinty Revalidatie, Avinty Karify, Roosterplatform en Jouw Omgeving.

Over ons

Wij zijn Avinty. Een nieuwe naam, met jarenlange ervaring. Hoe dat kan? Als ervaren leveranciers en marktleiders van softwareoplossingen voor verschillende zorgmarkten hebben we de handen ineengeslagen. Avinty is ontstaan uit de gevestigde namen Impulse Info Systems, NederCare, Vir e-Care Solutions, Roosterplatform, Jouw Omgeving en Karify. Vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring ontwikkelen en implementeren we innovatieve en betrouwbare oplossingen die de zorg verbeteren.
Het is onze gezamenlijke ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen met betrouwbare oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt. Voor hen maken wij graag het verschil. Onze oplossingen REFLEX, CARE4, USER, Jouw Omgeving en KARIFY dragen bij aan verbetering en vernieuwing van zorg in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Revalidatie, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht