Industry Wire

Geplaatst door B2C Europe

B2C Europe brengt marcom activiteiten onder bij Kumpany

B2C Europe, een van origine Europese speler op het gebied van logistieke e-commerce oplossingen, heeft Kumpany aangesteld als full service marcom bureau. Kumpany gaat komende maanden aan de slag met een rebranding en campagne traject waarvan de 1e online campagnes dit najaar zichtbaar zullen zijn.

Martijn van der Geer, CCO B2C Europe, “We hebben de afgelopen jaren grote stappen gezet met onze internationale logistieke oplossingen en een bijzondere groei doorgemaakt. Om verdere groei te realiseren willen we onze merken en diensten herkenbaar en toegankelijk voor al onze doelgroepen maken in de verschillende internationale markten waar we actief zijn. Kumpany gaat ons helpen om deze ambities waar te maken”.

Jasper Admiraal, Commercieel Directeur Kumpany,” We zijn ontzettend blij dat we in deze uitdagende tijden een mooie klant als B2C Europe mogen verwelkomen. Het is gaaf om voor een bewezen challenger in de internationale eCommerce markt aan de slag te gaan. We gaan Kumpany in de volle breedte benutten in de uitrol van de marcom activiteiten en de klik met het B2C Europe team is erg goed. We kijken uit naar de samenwerking!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht