Industry Wire

Geplaatst door Emplear

Bakker Bart lanceert Werken-bij website ontwikkeld door Emplear

Bakker Bart heeft zijn geheel nieuwe wervingssite Werken-bij Bakker Bart gelanceerd. De site is gebouwd door Emplear, specialist in maatwerk Werken-bij-sites die zijn afgestemd op de identiteit van werkgevers en doelgroep. Emplear heeft een nieuwe aanpak ontwikkeld voor moederbedrijf Bart’s Retail B.V. en is erop gericht om medewerkers aan te trekken en behouden.

Bakker Bart is een bekende franchiseformule die in 1977 de eerste winkel opende in Nijmegen en inmiddels bijna 140 vestigingen heeft in Nederland. Bakker Bart verwacht de 43 openstaande vacatures voor het kantoor en winkels sneller te kunnen invullen met de nieuwe recruitmentsite.

Herkenbaarheid voor doelgroepen

Met deze samenwerking profiteert Bart’s Retail van de Emplear’s expertise rond werving. De nieuwe recruitmentsite Werken-bij Bakker Bart is ontworpen om verschillende doelgroepen individueel aan te spreken. “Bart’s Retail is een prachtige en diverse organisatie, een droomklant”, aldus projectmanager Misja de Groot van Emplear. “Met de nieuwe site is Bakker Bart goed herkenbaar voor ál haar doelgroepen, van bezorgers tot franchisenemers.”

Drempel verlagen voor sollicitanten

De recruitmentsite verlaagt de drempel voor sollicitanten en benadrukt de aantrekkelijkheid van een carrière bij Bakker Bart. “Voor elk segment van potentiële nieuwe collega’s bij Bakker Bart is er een op maat gemaakte ervaring gecreëerd”, zegt HR-manager Judith van der Sluijs van Bakker Bart. “Van winkelpersoneel tot specialistische functies op het hoofdkantoor en aspirant-franchisenemers. De Werken-bij website van Bakker Bart ziet er nu fantastisch uit. We verwachten dat we nu veel vindbaarder worden en veel beter vacatures kunnen invullen.”

Over Emplear

Emplear is een specialist in het bouwen van werken-bij-sites op maat, geheel afgestemd op werkgeversidentiteit en doelgroep. Het team bestaat uit een groep betrokken en deskundige webbouwers, designers en recruitment marketeers. Samen werken zij elke dag aan hun missie om het beste uit online recruitment te halen. Hiermee vinden zij de meest talentvolle kandidaten en zetten deze aan tot solliciteren.

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen. Door middel van franchising groeide Bakker Bart uit tot de grootste bakkerijketen van Nederland, met meer dan 140 winkels verspreid over het land. In de laatste jaren heeft Bakker Bart zich ook toegelegd op maaltijdbezorging en staat bekend als de grootste lunchbezorger van Nederland.

Over Vital Food Group

Vital Food Group B.V. is de moederorganisatie van Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart) maar ook van Bakerstreet Services B.V. en Bagels & Beans B.V. en is gevestigd in Utrecht. Vital Food Group vormt een unieke omnichannel foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht