Industry Wire

Geplaatst door Cake

Banking app Cake werd vandaag uitgeroepen tot “Startup of the Year”

Banking app Cake werd vandaag uitgeroepen tot “Startup of the Year” tijdens de Data News Awards for Excellence.

Cake werd begin 2019 opgericht door techondernemer Davy Kestens. De start-up stelt intussen 20 mensen tewerk. De gratis banking app Cake werd begin dit jaar gelanceerd. Die analyseert financiële data om mensen te helpen hun financiën beter te begrijpen, onder controle te houden en te verbeteren. Aan bedrijven biedt Cake accurate en realtime inzichten en statistieken over hun markt, concurrenten en klantensegmenten. De opbrengsten worden gedeeld met de gebruikers.

De jury loofde Cake voor het unieke concept van de app en de technologische innovatie. Maar vooral het feit dat data verwerkt worden en dat er inzichten uit gegenereerd worden voor zowel de Cake gebruikers als bedrijven kon de jury smaken. Ook de Europese groeiambitie en de relatieve maturiteit van het bedrijf speelden mee in de beslissing van de jury.

De Data News Awards for Excellence worden elk jaar uitgereikt door het toonaangevende magazine DataNews.

Na een publieksstemming hakte een professionele jury de knoop door. De jury bestond uit voormalige CIO of the Year winnaars en een ruime vertegenwoordiging uit de sector, waaronder Stijn Viaene, Kristof van der Stadt, Peter Hinssenen Filip Michiels.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht