Industry Wire

Geplaatst door Bax

Bax Music Apeldoorn viert eerste verjaardag

Een jaar geleden, op 6 maart, betrokken franchisers Mark van der Ende en Marieke Smedema hun gloednieuwe muziekwinkel aan de Stationstraat in Apeldoorn. Net als de andere winkels van Bax Music kan men hier terecht voor een dwarsdoorsnede van het uitgebreide online Bax Music-assortiment. De winkel viert zijn verjaardag op zaterdag 6 maart met een speciale winactie.

Bax Music Apeldoorn Party

Op zaterdag 6 maart, vanaf 21:00 uur, vindt er een online Bax Music Apeldoorn Party plaats via Facebook en YouTube. Onder het genot van live-muziek van twee DJ’s worden er diverse prijzen uitgereikt. Wie kans wil maken op een prijs, koopt van tevoren één of meer lootjes door een privébericht te sturen naar de Bax Music Apeldoorn Facebook-pagina of met een e-mail naar baxlootje@gmail.com. Tot de prijzen behoren onder meer een opnamebundel, ukelele, elektronisch drumstel, dj-controller en studiomonitor-set.

Moderne muziekwinkel

Eigenlijk begon halverwege 2019 de samenwerking met franchisers Mark en Marieke al. Maar toen zat de Apeldoornse muziekwinkel nog in een relatief klein pand. Een half jaar later was er een vier keer zo groot onderkomen ingericht, volledig in de moderne Bax Music-stijl. Intussen is het 700 m2 grote pand – dat voorheen werd gebruikt door outdoor-winkel Bever – een populaire bestemming geworden voor muzikanten uit de omgeving Apeldoorn die eens uitgebreid willen winkelen.

Productaanbod

Het productaanbod in Apeldoorn is een selectie uit het online assortiment van Bax Music, bestaande uit muziekinstrumenten, dj-gear, studio- en PA-apparatuur en verlichting. Via de website van Bax Music (bax-shop.nl) is na te gaan welke producten in Apeldoorn aanwezig zijn. Niet-voorradige artikelen kunnen gewoonlijk binnen een dag klaarstaan. Voor wie producten in alle rust wil uitproberen, zijn er geluidsdichte ruimtes voor gitaren, microfoons en luidsprekers.

Facebook-pagina Bax Music Apeldoorn: facebook.com/baxmusicapeldoorn/
Winkelpagina Bax Music Apeldoorn: bax-shop.nl/muziekwinkel-apeldoorn

YouTube-pagina Bax Music: bax-shop.nl/youtube

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht