Industry Wire

Geplaatst door StepStone Solutions

Bersin: StepStone leider talent management, SaaS instrumenteel

In toenemende mate wordt SaaS verkozen boven traditionele HR-toepassingen als ondersteuning van talent management processen. Hierdoor ontstaat een voedingsbodem voor hoogwaardig HR-beleid. StepStone is al eerder uitgeroepen tot de grootste Europese SaaS provider*. Het rapport roemt StepStone verder voor de reikwijdte en diepgang van de talent management technologie en het oplossend vermogen bij complexe wereldwijde implementaties. StepStone heeft een solide klantenbestand, is financieel stabiel en ‘leider’ in alle belangrijke functionele categorieën, aldus het rapport.

Het onderzoek, Talent Management Systems 2010, analyseert alle grotere aanbieders en stelt dat ‘de echte marktleiders naar voren beginnen te komen’. Meer dan 1.600 organisaties wereldwijd gebruiken de talent management oplossingen van StepStone, waaronder McDonald’s, Philips, DSM, Koninklijke Vopak, RWE en Schering Plough.

‘De economische omstandigheden maken goed bedrijfsbreed talent management noodzakelijk,’ zegt Rolf Bezemer, Country Manager StepStone Solutions Benelux. ‘Met minder mensen en meer concurrentie zijn werving, retentie en het erkennen en managen van talent in alle lagen van een organisatie prioriteit geworden. Het rapport onderschrijft het belang van een wereldwijde aanpak van talent management, integratie van de verschillende systemen en afstemming van HR-beleid op zakelijke doelen. Dat maken wij waar voor onze klanten.’

Josh Bersin, directeur van Bersin; ‘StepStone heeft een sterke positie ingenomen als wereldwijde leverancier van talent management oplossingen. Hun diensten zijn functioneel compleet op alle essentiële aspecten. Het bedrijf heeft bewezen te kunnen werken in meerdere markten, waaronder de Verenigde Staten, Europa en Azië. Dit zijn cruciale vereisten voor multinationale bedrijven met een wereldomspannende visie op talentstrategie, in het bijzonder leiderschapsontwikkeling, beloning en performance management.‘

*StepStone werd recent zesde in de lijst van Software-as-a-Service (SaaS) providers in Software Magazine’s Software 500 en was daarmee de grootste Europese SaaS leverancier. StepStone verscheen daarin ook als één na grootste specialistische leverancier van wereldwijde talent management oplossingen.

Over StepStone Solutions
StepStone helpt organisaties het beste uit hun mensen te halen en talentpools te bouwen en ontwikkelen. StepStone zorgt ervoor dat mensen nieuwe banen vinden die aansluiten op hun talenten. Duizenden organisaties wereldwijd maken dagelijks gebruik van StepStone om hun zakelijke successen en talent management strategie te versterken. Miljoenen mensen vertrouwen op StepStone voor het verbeteren van hun carrière. StepStone levert technologie van wereldklasse voor het vinden, werven, behouden, managen en ontwikkelen van talent.

zie ook: www.stepstone.com.
Blog: http://www.stepstonesolutions.com/communitypost
Talent Strategy Assessment www.talentstrategyassessment.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht