Industry Wire

Geplaatst door SurfPlan

Bezuinigen op informatiebeveiliging met een alles-in-1 maandelijks abonnement

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de IT Security budgetten*¹ voor informatiebeveiliging dit jaar nog verder gaan dalen of gelijk blijven voor het overgrote deel van de organisaties terwijl de security risico’s en dreigingen juist alleen maar verder toe nemen. Andere firewall, vpn, intrusion protection, anti-virus, spyware, spam en web filter oplossingen vragen vooraf een enorme investering en slaan daarmee een enorm groot gat in de IT Security begroting. SurfPlan biedt security consolidatie met een maandbedrag vanaf 3,99 Euro per gebruiker, door slimme alles- in-1 beveiliging met daarin firewall, VPN, intrusion, virus, spam, surf en spyware protectie. SurfPlan verwacht met Securepoint samen het komend jaar in de Benelux een enorme groei door te maken met deze betaalbare Unified Threat Management benadering aangezien wereldwijd reeds 40.000 organisaties, van MKB tot ministeries, in de aanschaf van deze alles-in-1 netwerkbeveiliging vooraf gingen.

Hans Kortekaas, directeur van SurfPlan, geeft aan dat het overgrote deel van de organisaties naarstig op zoek is naar ICT bezuinigingen waarbij niet ingeleverd wordt op informatiebeveiliging en kwaliteit en zelfs het security beheer vergemakkelijkt wordt. Door ruimte te creëren in het IT security budget en tegelijkertijd de confidentialiteit, integriteit en beschikbaarheid van data op een slimme manier met all-in-1 security oplossingen te waarborgen kunnen organisaties met krimpende budgetten voldoen aan de vereisten omtrent regelgeving en wetgeving, risicobeheersing en de bedrijfscontinuïteit en veiligheid.

SurfPlan, www.surfplan.nl, opgericht in 2003 en gevestigd te Den Haag, biedt een breed scala aan gerenommeerde, betaalbare en uiterst betrouwbare security oplossingen en diensten aan. Het security aanbod kenmerkt zich door bewezen innovatie zoals duidelijk zichtbaar in de firewall, vpn, intrusion, surf, virus, spyware en email protectie, email archivering, data encryptie, decryptie en signing, data verlies en diefstal preventie, backup, herstel, synchronisatie en collaboratie en sterke authenticatie oplossingen. De beveiligingsspecialisten van SurfPlan werken nauw met partners samen aan een continue vermindering van risico’s en dreigingen en verbetering van de informatiebeveiliging en continuïteit bij diverse organisaties. De mogelijke verdere verslechtering van het huidige economische klimaat bij diverse relaties heeft SurfPlan echter doen besluiten al haar security oplossingen via haar partnernetwerk nu ook op maandelijkse huurbasis aan te bieden. SurfPlan verwacht hiermee budgetruimte en flexibiliteit voor haar relaties te creëren ten einde eventuele besparingen op informatiebeveiliging toch om te zetten in een verlaging van security incidenten.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Susan de Wolf op telefoonnummer 0888-SECURE (732873).

*¹ Europees onderzoek KPMG en Everett Oktober 2009

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht