Industry Wire

Geplaatst door PR4Kids

BIG NEWS: Noppies introduceert Club-app voor gepersonaliseerde customer journey

Lelystad, 21 mei 2019 – Goed nieuws voor alle Noppies-fans: dit maternity-, baby- en kidsmerk introduceert namelijk de Noppies Club! Dit maakt het voor consumenten mogelijk om nog makkelijker te shoppen en te profiteren van allerlei leuke extra’s. Zo sparen zij via de gratis Noppies Club-app onder andere punten voor korting en ontvangen zij giveaways en persoonlijke aanbiedingen die voor hen relevant en waardevol zijn. Daarnaast blijven zij 24/7 op de hoogte van giveaways en het nieuws rondom het merk. Met de Noppies Club speelt Noppies in op de marketingtrend personalisatie: het op maat gemaakt aanbieden van relevante producten en content tijdens de hele customer journey.

Dankzij de Noppies Club is Noppies in staat om gepersonaliseerde aanbiedingen te doen. De klant krijgt zo alleen aanbiedingen die voor haar écht interessant zijn. Met dit gloednieuwe loyalty-programma kan Noppies de customer journey volgen en hier zijn marketing op aanpassen.

Hoe werkt de Noppies Club?
Leden van de Noppies Club kunnen onder andere punten sparen bij elke aankoop in de Noppies winkels, online of via de app. Met deze punten profiteren Noppies Club-leden van kortingen of leuke giveaways. Ook ontvangen zij hierdoor persoonlijke aanbiedingen. Elke Noppies Club-member ontvangt daarnaast bij registratie een welkomstvoucher van 5 euro.

Lid worden?
Consumenten worden lid van de Noppies Club via de website noppies.com of door de Club-app te installeren op hun smartphone en zich daarop aan te melden. De app is gratis en is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Over Noppies
Noppies is al 25 jaar dé innovatieve expert op het gebied van zwangerschapskleding. Noppies ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt kleding waar zwangere vrouwen nog gelukkiger van worden. Wanneer je eigen kleding minder lekker gaat zitten, biedt de collectie van Noppies ondersteuning, pasvorm en comfort, zonder dat er concessies hoeven te worden gedaan aan je eigen stijl en de kwaliteit. Naast de Maternity-lijn heeft Noppies ook kleding voor baby’s en peuters en een home-collectie – ook altijd in de meest zachte stoffen, mooiste kwaliteit en unieke dessins. Want voor de kleintjes willen we natuurlijk ook het allerbeste. Kijk voor meer informatie op www.noppies.com/noppies

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht