Industry Wire

Geplaatst door Blackberry

BlackBerry en Adobe gaan samenwerkingsovereenkomst aan

Amsterdam, 23 maart 2023 – BlackBerry Limited en Adobe gaan samenwerken om het mogelijk te maken formulieren veilig te verwerken en ondertekenen op mobiele apparaten. De softwareoplossing, die BlackBerry® UEMen Adobe Experience Manager Forms combineert, is ontworpen voor mobiele apparaten en voldoet aan de strenge beveiligingsnormen die door gereguleerde sectoren worden vereist. De samenwerkingsovereenkomst stelt BlackBerry verder in staat de Adobe Experience Manager Forms-software door te verkopen.

Een van de obstakels waar organisaties vóór de softwareoplossing van BlackBerry en Adobe tegenaan liepen, waren de problemen bij het invullen en goedkeuren van documenten op andere apparaten dan hun desktop. Deze beperking zorgde voor minder mobiliteit en productiviteit van gebruikers. Doordat BlackBerry UEM PKI-certificaten beheert, waarmee de verbinding met Adobe Experience Manager beveiligd wordt, kan dit probleem voorkomen worden. Gebruikers kunnen nu documenten ook elektronisch ondertekenen op bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

“BlackBerry en Adobe ondersteunen beide al jaren de digitale transformatie van organisaties over de hele wereld”, zegt Neelam Sandhu, SVP Sustainability & Chief Elite Customer Success Officer bij BlackBerry. “BlackBerry kijkt er naar uit om samen met Adobe antwoord te geven op de (essentiële) beveiligings- en productiviteitsbehoefte van gebruikers. BlackBerry UEM stelt samen met Adobe Experience Manager overheden, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, juridische en andere organisaties in staat om hun activiteiten te moderniseren én te optimaliseren binnen de hoogste beveiligingsniveaus. Dit draagt ook bij aan de nationale veiligheid.”

John Landwehr, Vice President en Chief Technology Officer for Public Sector bij Adobe voegt hieraan toe: “Elektronische workflows mogen niet beperkt blijven tot desktopomgevingen en bedrijfsprocessen mogen niet worden vertraagd door een gebrek aan mobiele ondersteuning. De samenwerking tussen BlackBerry en Adobe verbetert de operationele verwerking en maakt het voor medewerkers mogelijk om met efficiente elektronische workflows te werken.”


BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) levert intelligente beveiligingssoftware en -diensten aan organisaties en overheidsinstellingen wereldwijd. Het bedrijf beveiligt meer dan 500 miljoen eindpunten, waaronder 215 miljoen auto’s op de weg. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf AI en machine learning in om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals endpoint-security en -management, encryptie en geïntegreerde systemen. De visie van BlackBerry is duidelijk – het beveiligen van een connected toekomst waarop je kunt vertrouwen. Voor meer informatie, bezoek BlackBerry.com en volg het bedrijf via @BlackBerry.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht