Industry Wire

Geplaatst door Blauw Gras

Blauw Gras drijft Land Rover Plug-in Hybrid tot het uiterste

Amsterdam, 6 mei 2021 – Als aanvulling op de introductiecampagne creëerde digitaal bureau Blauw Gras, onderdeel van Ace, deze ongeëvenaarde uitdaging die de Land Rover tot het uiterste dreef. En bewees dat ook de Plug-in Hybrid elke uitdaging aankan. Een thuiswedstrijd van ongekend formaat voor de Discovery Sport. Het hybride model ging op Terschelling de strijd aan tijdens de ‘The Perfect Storm’ met tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Wat resulteerde in een spannende zege voor de Land Rover. Deze absolute unieke PR-uitdaging wordt niet alleen in Nederland, maar ook internationaal uitgerold.

“Een challenge in zulke omstandigheden is een enorme uitdaging, maar dit was niet de eerste keer”. De goede chemie die we hebben met Blauw Gras gaf vertrouwen, en sloot perfect aan op de briefing. Dit werd bevestigd door het feit dat Jaguar Land Rover Europe ‘The Perfect Storm’ als 1 van de winnende concepten aanwees”, aldus Valentijn Braam, Communications Manager van Jaguar Land Rover Nederland.
Dan Verhoeven, Creative Lead van Blauw Gras, vult aan: “Nederland lijkt in eerste instantie niet het meest uitdagende land voor de Land Rover Discovery Sport PHEV, maar niets is minder waar! De inzichten dat Terschelling niet alleen de grootste Land Rover community ter wereld heeft (per hoofd van de bevolking) maar ook nog eens de meest extreme weersomstandigheden in Nederland heeft waren de basis van het concept. Met ‘The Perfect Storm’ als uitkomst. Een unieke strijd tussen de elementen, stroom versus wind, oftewel Land Rover versus Youri en z’n kite”.

Het was niet de eerste keer dat Land Rover zo’n extreme challenge organiseerde. Eerder reed een hybride Range Rover al 999 steile trappen omhoog op de Chinese Tianmen Mountain tijdens The Dragon Challenge. En de legendarische chauffeur ‘The Stig’ reed een 15 kilometer lange (zwarte!) skipiste af met de hybride Range Rover Sport tijdens The Inferno Challenge. Eén ding is zeker: challenge zoals deze doen weinig anderen Land Rover na.

Over Land Rover
Land Rover heeft een lange en rijke historie in de autowereld. Het merk is door de jaren heen een leidinggevende pionier geweest bij het ontwikkelen van toonaangevende en ultieme all-terrain-modellen. Het PHEV-programma is het jongste voorbeeld van de innovatiedrang, met succesvolle Land Rover modellen, zoals de New Defender PHEV, Range Rover Evoque PHEV en Discovery Sport PHEV als resultaat. Dit programma biedt alle kwaliteiten die bestuurders waarderen in de originele modellen, zoals ongeëvenaarde all-terrain-capaciteiten – inclusief Terrain Response en toonaangevende waadprestaties – maar dan in een Plug-in Hybrid-vorm.

Over Blauw Gras
Blauw Gras is één van de eerste dedicated social content bureaus in Nederland en weet als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen. Met een team van 50 specialisten bedienen zij klanten als Samsung, HORNBACH, McDonald’s, Nederlandse Loterij, Menzis & Interpolis. Blauw Gras is onderdeel van Ace.
Meer informatie: www.landrover.nl, www.blauw-gras.com, www.thisisace.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht