Industry Wire

Geplaatst door Blinker BV

Blinker bereikt 1ste plaats in de Emerce 100

Commercieel directeur Paul Neuteboom is wederom erg blij met deze erkenning: “Toen we vorig jaar tweede werden waren we al blij verrast, maar dit jaar de nummer 1 plek pakken, is helemaal bijzonder! Het legt overigens wel direct een druk op de schouders van alle Blinkers, want volgend jaar is er nog maar één positie die voldoening geeft. Weer nummer 1 worden dus. Dat is best lastig, want we opereren in een zeer professionele markt met sterke concurrenten”.

Het onderzoek
Aan het onderzoek voor de Emerce 100 werkten ruim 1800 respondenten mee. De vragenlijsten zijn gestuurd naar de verantwoordelijke personen bij bedrijven of instellingen die gebruikmaken of hebben gemaakt van de dienstverlening van Nederlandse bedrijven op het gebied van e-business, marketing en internet.

Imagocriteria
De Emerce 100 is een speciale uitgave van Emerce. Het is een jaarlijkse Emerce imago-onderzoek van bedrijven in de e-business, is een onderzoek uitgevoerd door TNS NIPO naar het imago van leveranciers op het gebied van e-business. Deze bedrijven zijn beoordeeld op:
1. Kennis/knowhow (vakinhoudelijke kennis)
2. Prijs-kwaliteitverhouding (waar voor je geld)
3. Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)
4. Flexibiliteit (omgaan met veranderingen)

Over Blinker
Blinker is een e-mail marketing service provider en biedt e-mail marketingoplossingen aan onder de naam MailPlus. Momenteel maken meer dan 1200 organisaties in Nederland gebruik van MailPlus en zijn er ruim 80 business partners die MailPlus inzetten voor hun klanten. Blinker werkt onder andere voor: Randstad, BCC, Dixons, Gemeente Den Haag en Politie Drenthe. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel naar 079 – 363 70 60.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht